Προβάδισμα η ΑΕΚ στο ντέρμπι - Free Sunday
Προβάδισμα η ΑΕΚ στο ντέρμπι

Προβάδισμα η ΑΕΚ στο ντέρμπι

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με έντονη αγωνιστική και στοιχηματική δράση έχουμε μπροστά μας και το Betarades.gr σε συνεργασία με τη Free Sunday θα επιδιώξουν να σας δείξουν τον… δρόμο προς το ταμείο. Πέντε παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει από το πρόγραμμα της Κυριακής, δεσπόζει το ντέρμπι της Σούπερλιγκ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά!

Μπορεί τη νίκη η Ένωση

Ξεκινάμε με το παιχνίδι ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Η Ένωση έχει βελτιωθεί αισθητά με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της. Ιδιαίτερα η επιθετική της γραμμή έχει πάρει τα «πάνω» της και πλέον μπορεί να σκοράρει σχετικά εύκολα απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Απέναντι στον Ολυμπιακό οι «κιτρινόμαυροι» θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, θα βρουν, μάλιστα, τους «ερυθρόλευκους» αρκετά καταπονημένους από το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Οσμανλίσπορ για το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι ευκαιρία για τον «δικέφαλο» να πάρει μία σημαντική νίκη και θα τον στηρίξουμε, παίρνοντας όμως την κάλυψη του Draw No Bet (ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Επιλογή, επομένως, το 1 DNB σε απόδοση 2.10!

Κερδίζει η Ίντερ

Από τη Σούπερλιγκ περνάμε στην Α΄ Ιταλίας και στον αγώνα Μπολόνια - Ίντερ. Έχοντας αποκλειστεί από το Κύπελλο, η Ίντερ έχει πλέον επικεντρωθεί αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, με τον στόχο της να είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, εξασφαλίζοντας μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Η Μπολόνια δεν διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδό της, προερχόμενη από τρεις σερί ήττες, και θεωρούμε ότι οι «νερατζούρι» θα φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών, εύκολα ή δύσκολα. Επιλογή, επομένως, το διπλό σε απόδοση 1.85.

Σκορ και θέαμα στο Παρίσι

Συνεχίζουμε με γαλλικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν - Τουλούζ. Οι Παριζιάνοι μετά την εκπληκτική παράσταση και τη συντριβή της Μπαρτσελόνα (4-0) στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις. Εκεί βρίσκονται στο -3 από την κορυφή και περιμένουν κάποια «γκέλα» της πρωτοπόρου Μονακό, προκειμένου να την πιάσουν στην 1η θέση. Διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας το τελευταίο διάστημα, σκοράρουν κατά ριπάς και πιστεύουμε ότι όχι μόνο θα κερδίσουν την Τουλούζ αλλά θα το κάνουν σημειώνοντας και πολλά τέρματα. Επιλογή από το παιχνίδι, λοιπόν, η νίκη της Παρί σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ, ενδεχόμενο το οποίο παίζεται σε απόδοση 1.75.

Κλείνουμε με δύο ακόμη προτάσεις, μία από Αγγλία και μία από Ισπανία. Στην Αγγλία θα πάμε με το 1Χ της Φούλαμ απέναντι στην Τότεναμ, σε απόδοση 2.10. Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο του Κυπέλλου, η Φούλαμ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και αξίζει να τη στηρίξουμε, επιλέγοντας τη διπλή ευκαιρία. Τέλος, θα πάρουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.75 στον αγώνα Βαλένθια - Μπιλμπάο, δύο ομάδες που σκοράρουν, αλλά και δέχονται γκολ σχετικά εύκολα, ειδικά οι γηπεδούχοι.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Κυριακής (19/02). Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο στοιχηματικό site μπορείτε να βρίσκετε προγνωστικά για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας με έντονη δράση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

19/02
13:30 Μπολόνια - Ίντερ -> 2 @1.85
16:00 Φούλαμ - Τότεναμ -> 1X @2.10
17:15 Βαλένθια - Μπιλμπάο -> Goal/Goal @1.75
19:30 ΑΕΚ - Ολυμπιακός -> 1 (DNB) @2.10
21:45 Παρί Σ.Ζ. - Τουλούζ -> 1 Οver 2.5 @1.75

Goal Tips

  • Ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχθεί γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια του στη Σούπερλιγκ. Αυτή την εβδομάδα φιλοξενείται από την ΑΕΚ, η οποία έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στους 5/6 πιο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες τους για το πρωτάθλημα.
  • Από πέντε σερί Under 2.5 προέρχεται ο Πανιώνιος, ο οποίος αυτή την αγωνιστική υποδέχεται τον Ηρακλή. Ο Γηραιός μετράει 7/9 εκτός έδρας No Goal φέτος στη Σούπερλιγκ.
  • To No Goal έχει επιβεβαιωθεί και στα τέσσερα τελευταία ματς της Ίντερ σε επίπεδο πρωταθλήματος. Μετρά τρεις νίκες και μία ήττα και, ως αποτέλεσμα στα τρία από αυτά δε δέχθηκε γκολ.
  • Σκοράρει κατά ριπάς η Παρί Σεν Ζερμέν το τελευταίο διάστημα, με το Over 2.5 γκολ να έχει επιβεβαιωθεί και στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της σε όλες τις αναμετρήσεις. Αυτή την αγωνιστική η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας υποδέχεται την Τουλούζ.
  • Το Goal / Goal έχει επιβεβαιωθεί στα 7/9 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της Βαλένθια για την Πριμέρα Ντιβισιόν, ενώ στα έξι από αυτά τα ματς το αμφίσκορο συνδυάστηκε και με το Over 2.5 γκολ. Αυτή την εβδομάδα οι «νυχτερίδες» υποδέχονται την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Seri Tips

  • Αήττητη φέτος η ΑΕΚ στο γήπεδό της σε επίπεδο Σούπερλιγκ (5-5-0). Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει υποστεί τη μοναδική φετινή ήττα του στο πρωτάθλημα εκτός έδρας, από τη Λάρισα με 1-0 στις 25 Σεπτεμβρίου.
  • Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη στα 15 τελευταία ματς που έχει δώσει για την Α' Ισπανίας (10-5-0), «τρέχοντας» αυτή τη στιγμή το καλύτερο σερί από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται τη Λεγκανές.
  • Η Λειψία έχει ηττηθεί και στους τρεις πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της στην Μπουντεσλίγκα, χωρίς να έχει καταφέρει καν να σκοράρει. Αυτή την εβδομάδα φιλοξενείται από την Γκλάντμπαχ.
  • Αήττητη η Παρί Σεν Ζερμέν στους 13 τελευταίους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις, έχει κερδίσει στους 12 από αυτούς, με τη μοναδική ομάδα που κατάφερε να την κρατήσει στην ισοπαλία να είναι η Μονακό (1-1 στις 29/01).
  • Η Φούλαμ έχει ηττηθεί μία μόνο φορά στα 11 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε στην έδρα της σε όλες τις διοργανώσεις και στα δέκα υπόλοιπα μετρά επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την Κυριακή (19/02) υποδέχεται την Τότεναμ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Head 2 Head

  • Από 6/8 μεταξύ τους Over 2.5 γκολ προέρχονται ΑΕΚ και Ολυμπιακός, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Η Ένωση υποδέχεται τους «ερυθρόλευκους» την Κυριακή (19/02) στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ.
  • Αήττητος ο Πλατανιάς στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, η ομάδα από την Κρήτη κέρδισε δύο φορές και δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν ισόπαλες. Επόμενη μεταξύ τους αναμέτρηση την Κυριακή (19/02), στο Αγρίνιο.
  • Μόλις μία εκτός έδρας νίκη έχει πανηγυρίσει η Οσασούνα σε 19 ματς απέναντι στη Θέλτα, σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβισιόν. Η ομάδα από το Βίγκο έχει πανηγυρίσει 13 νίκες, ενώ πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν ισόπαλες. Επόμενο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, την Κυριακή (19/02), στο «Μπαλαΐδος».
  • Στις 17 τελευταίες «επισκέψεις» της στην έδρα της Μπολόνια η Ίντερ έχει πανηγυρίσει 11 νίκες, τρία ματς ολοκληρώθηκαν ισόπαλα, ενώ οι «νερατζούρι» ηττήθηκαν τρεις μόνο φορές. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στο «Ρενάτο Νταλ' Άρα» το μεσημέρι της Κυριακής (19/02, 13:30).
  • Το Over 2.5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα 4/5 τελευταία παιχνίδια μεταξύ Βαλένθια και Αθλέτικ Μπιλμπάο, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες αναμετριούνται την Κυριακή