Απόψε ο Jon Allen στην Αθήνα - Free Sunday
Απόψε ο Jon Allen στην Αθήνα

Απόψε ο Jon Allen στην Αθήνα

Ο βρετανός Jon Allen, λίγο μετά την κυκλοφορία του τέταρτου προσωπικού του album και εν μέσω της πανευρωπαϊκής του περιοδείας, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 19 Οκτωβρίου για μια ξεχωριστή συναυλιακή νύχτα στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, μετατρέποντάς την σε μια αυθεντική pub!

Με καταγωγή από το Winchester της Αγγλίας, ο Jon Allen είναι μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες "μουσικές" περιπτώσεις της βρετανικής μουσικής σκηνής. Εκεί που τέμνονται τα ηλεκτρικά μπλουζ και η φολκ ροκ, παντρεύει την αμερικάνικη και ευρωπαϊκή κουλτούρα και δημιουργεί "ήχους γεμάτους αναμνήσεις" με την δική του soulful rock μουσική.

Με επιρροές από την μοναστηριακή χορωδία όπου τραγούδησε για πρώτη φορά, τα μουσικά σχολεία, τα ετερόκλητα ακούσματά του και με λάφυρο ένα κλεμμένο CD του Rod Steward (στον οποίο ακόμη δεν έχει στείλει τα "χρωστούμενα" 7$), ο Jon Allen αποτελεί ένα κράμα εμπειριών και ακουσμάτων, ενθουσιάζοντας το κοινό του παγκοσμίως από τα πρώτα του βήματα το 2009, μέχρι και σήμερα σχεδόν 10 χρόνια αργότερα!

Έχοντας ετοιμάσει setlist γεμάτο με κομμάτια-επιτυχίες αλλά και νέες δημιουργίες από το τελευταίο του album "Blue Flame", "...my most soulful record to date" όπως λέει και ο ίδιος, ο Jon Allen υποδέχεται μαζί μας την αλλαγή εποχής - και ό,τι αυτό συμβολίζει για τον καθένα - σε ένα live με feelgood διάθεση, κόντρα στην μελαγχολία που επιτάσσει το φθινόπωρο.

Jon Allen Live την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου σε ένα μοναδικό live στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

JON ALLEN

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου
Σταυρός του Νότου - Κεντρική Σκηνή

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 25€ - για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων
Προπώληση: 28€
Ταμείο: 32€