Συναυλία των The Jaguar Bombs στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Free Sunday
Συναυλία των The Jaguar Bombs στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Συναυλία των The Jaguar Bombs στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

! Στον καταπράσινο χώρο του Ξέφωτου, οι σουρεαλιστικοί και κεφάτοι The Jaguar Bombs θα αναμείξουν Rockabilly, Surf και Garage Rock αισθητική με ορισμένους από τους πιο αγαπημένους εφηβικούς pop ύμνους. Με τους μοναδικούς, γρήγορους ρυθμούς τους θα μας προκαλέσουν να τραγουδήσουμε μαζί τους και θα μας απαντήσουν στο τι κοινό μπορεί να είχαν ποτέ οι Sonics με τους 5ive ή ο Elvis με τους Offspring. Παράλληλα, στα decks θα ανέβουν οι Dimitris Lilis & Mr. Z για να μας παρασύρουν με τους dub και electronica ήχους τους.

Και ποδηλατική βόλτα

Λίγο  νωρίτερα, στις 16.00, θα ξεκινήσει η πρώτη οργανωμένη ποδηλατική βόλτα με σημείο εκκίνησης  τη Γέφυρα Πουλόπουλου, στο Θησείο και τελικό προορισμό το ΚΠΙΣΝ, όπου οι ποδηλάτες θα μπορούν να αφήσουν με ασφάλεια τα ποδήλατά τους και να απολαύσουν την συναυλία στο Ξέφωτο. Καθώς το Ξέφωτο ενδείκνυται για ξεχωριστές εμπειρίες και χαλαρή διάθεση, εξοπλισθείτε με καλή παρέα και το πακέτο με το κολατσιό σας για να συμμετέχετε στο, επίσης πρώτο, ομαδικό πικ νικ στο ΚΠΙΣΝ! 

Η συμμετοχή στη συναυλία και την ποδηλατοδρομία, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο ΚΠΙΣΝ, είναι ελεύθερη. 

Αναλυτικές πληροφορίες για το συνολικό προγραμματισμό του ΚΠΙΣΝ, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.SNFCC.org/events


Πληροφορίες για τους επισκέπτες

Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ

Τ: 216 8091001/002/003