100 εκατομμύρια followers απέκτησε η Κέιτι Πέρι - Free Sunday
100 εκατομμύρια followers απέκτησε η Κέιτι Πέρι

100 εκατομμύρια followers απέκτησε η Κέιτι Πέρι

Επίσημη ανακοίνωση έβγαλε το Twitter σύμφωνα με την οποία η αμερικανίδα τραγουδίστρια  Κέιτ Πέρι έγινε ο πρώτος λογαριασμός που απέκτησε 100 εκατομμύρια ακολούθους.

H ίδια ακολουθεί 205 λογαριασμούς και έχει προβεί σε 8,540 tweets.

Η ποπ σταρ πρόσφατα προχώρησε σε μια κίνηση που, ίσως, εξηγεί τη φρενίτιδα για εκείνη, καθώς παρουσίαζε σε live streaming 96 ώρες από την ζωή της προσκαλώντας τους θαυμαστές της να την βλέπουν να κοιμάται, να μαγειρεύει, να κάνει γιόγκα, να παίζει με τον σκύλο της, Νάγκετ, και να μιλάει με διάφορους διάσημους που την επισκέπτονταν.  

Χρειάστηκαν 41 κάμερες, αρκετή τόλμη και ένα επιμελημένο σενάριο που δεν θα μαρτυρούσε πως είναι σενάριο.

Η 32χρονη τραγουδίστρια, ωστόσο,  έχει δηλώσει ότι δίνει μάχη για να διαχειριστεί την μεγάλη δημοσιότητα. «Εχω κατασκευάσει αυτή την Κέιτι Πέρι που όλοι γνωρίζουν και αυτός είναι ο λόγος που παρακολουθούν την μετάδοση και είναι φανταστικό, αλλά είναι περισσότερο μια βιτρίνα. Είμαι άνθρωπος και ζω κάτω από αυτό το τρελό μικροσκόπιο».

Την τραγουδίστρια ακολουθεί στο Twitter και ο Τζάστιν Μπίμπερ, που μετρά κάτι λιγότερο από 97 εκατομμύρια ακολούθους, ενώ η Τέιλορ Σουίφτ, έχει 85 εκατομμύρια ακολούθους.

Οι είκοσι πιο δημοφιλείς λογαριασμοί στο Twitter είναι οι:

Κέιτ Πέρι

Μπαράκ Ομπάμα

Τέιλορ Σουίφτ

Ριάνα

Έλεν ΝτιΤζένερις

YouTube

Lady Gaga

Τζάστιν Τιμπερλέικ

Twitter

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Κριστιάνο Ρονάλντο

CNN

Σελένα Γκόμεζ

Τζιμι Φάλον

Αριάνα Γκράντε

Σακίρα

Ντέμι Λοβάτο

Τζένιφερ Λόπεζ