Συμβόλαιο αξίας 600.000 ευρώ περιμένει τον Ντάνο μόλις βγει από το Survivor; - Free Sunday
Συμβόλαιο αξίας 600.000 ευρώ περιμένει τον Ντάνο μόλις βγει από το Survivor;

Συμβόλαιο αξίας 600.000 ευρώ περιμένει τον Ντάνο μόλις βγει από το Survivor;

Στενεύουν τα περιθώρια στο ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι μετά την αποχώρηση της Σάρας Εσκενάζυ.

Οι παίκτες που έχουν απομείνει είναι θεωρητικά οι πιο δυνατοί και δημοφιλείς και όπως όλα δείχνουν ακόμα κι αν δεν κατακτήσουν τον τίτλο του Survivor, τους περιμένουν δουλειές και χρήματα έξω από το παιχνίδι μόλις επιστρέψουν στην Ελλάδα. Λόγου χάρη, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος που είναι πλέον ο πιο δημοφιλής παίκτης και το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, αναμένεται να δεχτεί βροχή προτάσεων για πολλές και καλές δουλειές που θα τον κάνουν πλούσιο (τρέξτε κορίτσια και Ντάνος και πλούσιος!). Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, μεγάλη πολυεθνική εταιρία γαλακτοκομικών προϊόντων ενδέχεται να προτείνει στον Σκιαθίτη παίκτη, συμβόλαιο ύψους 600.000 ευρώ προκειμένου να γίνει το κεντρικό πρόσωπο στις διαφημίσεις των προϊόντων της. 

Η εν λόγω εταιρεία φημολογείται πως θέλει τον Γιώργο Αγγελόπουλο για 2 χρόνια σε αποκλειστικότητα και το συμβόλαιο που έχει ήδη ετοιμάσει είναι ιδιαίτερα δελεαστικό. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν κι άλλες μεγάλες εταιρείες προϊόντων που έχουν διαφημιστεί στο Survivor και βλέποντας τις πωλήσεις τους να ανεβαίνουν επιθυμούν να προσεγγίσουν πρώτα από όλα τον Γιώργο Αγγελόπουλο και έπειτα άλλους δημοφιλείς παίκτες. Εξίσου αρεστή στις εταιρείες προϊόντων φαίνεται πως είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία παρά το αμφιλεγόμενο προφίλ της, διαθέτει δυναμική τηλεοπτική παρουσία. 

CC5U9885 min

Όπως και να έχει οι περισσότεροι παίκτες που αποχώρησαν και θα αποχωρήσουν από το Survivor θα κάνουν την τύχη τους. Είτε σε διαφημίσεις, είτε σε τηλεοπτικές εκπομπές κάπου θα βρουν μια επαγγελματική στέγη που θα αποδώσει καλά. Όπως ανέφερε μάλιστα ο πρώην παίκτης Πάνος Αργιανίδης στην εκπομπή Happy Day, λαμβάνουν όλοι τους αξιόλογα ποσά προκειμένου να εμφανίζονται σε διάφορα events, εγκαίνια, προωθήσεις προϊόντων κλπ. Η μεγάλη ζήτηση των παικτών του Survivor δημιουργεί αντίστοιχα μεγάλη ζήτηση από πλευράς υποψηφίων για το Survivor 2, οι αιτήσεις είναι χιλιάδες και η επόμενη σεζόν του Survivor δεν έχει ακόμα αρχίσει να διαφημίζεται.