Ο Channing Tatum και η Jenna Dewan χώρισαν - Free Sunday
Ο Channing Tatum και η Jenna Dewan χώρισαν

Ο Channing Tatum και η Jenna Dewan χώρισαν

Λίγο καιρό μετά το χωρισμό της Jennifer Aniston και του Justin Theroux, ακόμη ένα ζευγάρι προστέθηκε στη λίστα των διαζυγίων του Hollywood.Λίγο καιρό μετά το χωρισμό της Jennifer Aniston και του Justin Theroux, ακόμη ένα ζευγάρι προστέθηκε στη λίστα των διαζυγίων του Hollywood.
Μετά από 9 χρόνια γάμου το αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood, ο Channing Tatum και η Jenna Dewan ,ανακοίνωσε τον χωρισμό του.


Τα νέα έκαναν οι ίδιοι ηθοποιοί γνωστά, μέσω μιας κοινής ανακοίνωσης που ανέβασαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.


«Επιλέξαμε από κοινού και με πολύ αγάπη να χωρίσουμε ως ζευγάρι. Ερωτευτήκαμε παράφορα πριν από πολλά χρόνια και ζήσαμε ένα μαγικό ταξίδι μαζί. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα ως προς το πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλο, αλλά η αγάπη είναι μια όμορφη περιπέτεια που μας οδηγεί προς το παρόν σε διαφορετικά μονοπάτια.
Δεν υπάρχουν μυστικά ούτε σκανδαλώδη γεγονότα πίσω από την απόφασή μας - μόνο δύο κολλητοί φίλοι που συνειδητοποίησαν ότι έφτασε η ώρα κρατήσουν λίγες αποστάσεις και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να ζήσει όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένα και ολοκληρωμένα. Παραμένουμε οικογένεια και θα είμαστε πάντα αφοσιωμένοι γονείς για την Everly» ανέφεραν χαρακτηριστικά. 

 

#REGRAM from @jennaldewan: "#glaadawards #GotYourBack"

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channing Tatum (@channingtatum) στις


Σημειώνεται ότι ο 37χρονος Channing Tatum και η συνομήλικη πρώην σύζυγός του, Jenna Dewan, Tatum γνωρίστηκαν το 2006στα γυρίσματα του «Step Up».


Στο Twitter η είδηση προκάλεσε ποικίλα σχόλια.