H Βικτώρια Μπέκαμ έχει γενέθλια και θυμόμαστε το αξεπέραστο στυλ της - Free Sunday
H  Βικτώρια Μπέκαμ έχει γενέθλια και θυμόμαστε το αξεπέραστο στυλ της

H Βικτώρια Μπέκαμ έχει γενέθλια και θυμόμαστε το αξεπέραστο στυλ της

1997

Κι, όμως, κάποτε η Βικτώρια, τότε ακόμα Άνταμς, γέλαγε. Η ίδια έχει πει ότι στις φωτογραφίες της δεν χαμογελάει γιατί δεν της αρέσει το χαμόγελο της.

1 min

1999

Το μαλλί κονταίνει και κοπιάρεται από τον μισό πλανήτη. Μετά την Τζένιφερ Άνιστον καμίας άλλης σταρ η κουπ δεν έχει επηρεάσει τις γυναίκες όσο της Βικτώριας.

2 min

1999

Ο γάμος με τον Ντέβιντ κι η γέννηση του πρώτου της γιού Μπρούκλιν είναι το θέμα της χρονιάς.

3 min

2001

Η λόμπα στο μαλλί, το φουσκωτό δηλαδή πίσω μέρος, προκαλεί νέα φρενίτιδα. Ετυχώς το ξανθό δεν το διατήρησε πολύ,. Είναι, επίσης, η εποχή που λανσάρει το τροπικό μαύρισμα όλες τις εποχές. Παράλληλα μεγαλώνει και το στήθος. Πρόσφατα θα παραδεχτεί πως το μέγεθος αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος και προχώρησε σε μείωση του όγκου του.

4 min

2006

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας βρίσκεται στα γήπεδα σε όλους τους αγώνες της Αγγλίας για να εισαχθεί στο λεξιλόγιο μας η σύντμηση WAGS (wives and girlfriends aka: σύζυγοι και φιλενάδες). Φυσικά όλα τα φώτα είναι πάνω της. Το μαλλί όπως προσέξατε έχει μακρύνει και εχουν προστεθεί –μόνιμα- τα μεγάλα σκούρα γυαλιά.

5 min

2007

Η μεταγραφή του Ντέιβιντ στους LA Galaxy την κάνει κάτοικο Λος Άντζελες και εκεί υιοθετεί ένα πιο σικ στυλ, όπως, άλλωστε, είναι συνηθισμένο στο κόκκινο χαλί που είναι πάντα προσκεκλημένη.

6 min

2007

Την ίδια χρονιά οι Spice Girls επανασυνδέονται για ένα τελευταίο άλμπουμ και μια τελευταία περιοδεία. Η ίδια θα πει: «ήθελα τα παιδιά μου να καταλάβουν πως η μαμά είναι ποπ σταρ».

7 min

2008

H Βικτώρια επανασυστήνεται ως fashion designer. Τα κέρδη της μέχρι στιγμής την κάνουν την 52η πλουσιότερη γυναίκα στην Μ. Βρετανία. Έχει 100 τσάντες Birkin του οίκου Hermes.

8 min

2018

Πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία με τα παιδιά της στην Disneyland.

 

Birthday eve with my babies x love u so much @davidbeckham kisses x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις