5 παράξενες συγκατοικήσεις - Free Sunday
5 παράξενες συγκατοικήσεις

5 παράξενες συγκατοικήσεις

al gore tommy lee jones 1520527592 2 min

Ο Τόμι Λι Τζόουνς και ο Αλ Γκορ ήταν συγκάτοικοι όταν ήταν πρωτοετείς στο Χάρβαρντ. Συγκατοίκησαν και τα τέσσερα χρόνια που σπούδαζαν στο Χάρβαρντ και συνέχισαν να είναι καλοί φίλοι ακόμα και όταν αποφοίτησαν.

jason priestley brad pitt 1520527592 2 min

Ο Τζέισον Πρίστλεϊ και ο Μπραντ Πιτ στα τέλη της δεκαετίας του ΄80 ήταν δύο αδέκαροι ηθοποιοί που προσπαθούσαν να γίνουν διάσημοι στην πόλη των Αγγέλων. Συγκατοίκησαν για ένα διάστημα μαζί με έναν ακόμα ηθοποιό μέχρι που ο Πρίστλεϊ, με την επιτυχία του γνωστού σίριαλ “Χτυποκάδρια στο Μπέβερλι Χιλς” μετακόμισε.

stanley tucci ving rhames 1520527592 2 min

Συμφοιτητές στην Ν. Υόρκη ο Στάνλεϊ Τούτσι και ο Βινγκ Ρέιμς συγκατοικούσαν για χρόνια, μέχρι που ο δεύτερος ένα χρόνο μετά πήγε στο περίφημο Juilliard. Ωστόσο, η σχέση τους έμεινε ισχυρή μέχρι σήμερα. Μάλιστα, ο Τούτσι ήταν εκείνος που πρότεινε στο φίλο του να μικρύνει το βαφτιστικό του όνομα στο πιο εύηχο Βινγκ.

holly hunter frances mcdormand 1520527592 2 min

Γνωρίστηκαν καθώς τα αγόρια τους ήταν καλύτεροι φίλοι.. Η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ και η Χόλι Χάντερ τελικά ευτύχισαν με άλλους συντρόφους, αλλά από τις παλιές τους σχέσεις κράτησαν τη μεταξύ τους φιλία, που μετεξελίχθηκε και σε συγκατοίκηση Μάλιστα οι δύο μεγάλες κυρίες του αμερικανικού κινηματογράφου συχνά αναφέρονται στις συνεντεύξεις τους σε εκείνα τα χρόνια της κοινής τους συμβίωσης. 

michael douglas danny devito 1520527592 2 min

Ντάνι Ντε Βίτο και Μάικλ Ντάγκλας γνωρίστηκαν το 1966 και δύο χρόνια μετά συγκατοικούσαν σε ένα διαμέρισμα της Wall Street στην Ν. Υόρκη. “Ο Μάικλ έβαζε τα πλυντήρια και συγύριζε, ήταν ο τακτικός της υπόθεσης”, έχει δηλώσει σε συνέντευξη του ο γνωστός ηθοποιός, ενώ ο Μάικλ Ντάγκλας έχει πει για αυτόν “Ναι, ήταν τσαπατσούλης αλλά ήταν ο καλύτερος συγκάτοικος που θα μπορούσε να έχει κάποιος. Ήταν μαγικά χρόνια”.