Η Τζένιφερ έγινε 50 ετών και ο Μπραντ πήγε στο πάρτι γενεθλίων της - Free Sunday
Η Τζένιφερ έγινε 50 ετών και ο Μπραντ πήγε στο πάρτι γενεθλίων της

Η Τζένιφερ έγινε 50 ετών και ο Μπραντ πήγε στο πάρτι γενεθλίων της

Η Jennifer έκλεισε τα 50 της έτη, στις 13/2,  κι έκανε ένα πάρτι για καλούς φίλους στο Sunset Tower Hotel του Λος Άντζελες. Την είδαμε να μπαίνει μόνη της φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Ακολούθησαν οι στενοί της φίλοι Barbra Streisand, Demi Moore, Ellen DeGeneres, George Clooney και Amal, Gwyneth Paltrow, Katy Perry, Lisa Kudrow, Κόρντεϊ Κόξ, Sandra Bullock, Kate Hudson και Tom Ford. Και...ναι ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος προσπάθησε να μη γίνει αντιληπτός αλλά δεν τα κατάφερε. 

Πηγή της DailyMail αναφέρει πως είχε ακουστεί ότι ο Brad ήταν καλεσμένος αλλά κανένας δεν περίμενε να τον δει εκεί. Ένα αυτοκίνητο οδήγησε μέχρι την είσοδο του ξενοδοχείου κι εκείνος κατέβηκε. Όλοι ξαφνιάστηκαν. Ο Brad έμεινε στο πάρτι περίπου 3,5 ώρες χωρίς ωστόσο να υπάρξει καμία κοινή του φωτογραφία με την Jen.

Οι μόνες φωτογραφίες που υπάρχουν από τη βραδιά είναι εκείνες που δημοσίευσαν οι φίλες της Jen στα social media, καθώς η ίδια δεν διατηρεί πουθενά λογαριασμό. Η Γκουίνεθ Πάλτροου ανέβασε αυτό το απολαυστικό βιντεάκι.
Στο ίδιο ύφος και το ποστ της Κέιτ Χάτσον.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Love these ladies ?Celebrated this beauty last night ✨Happy Bday JA! We all love you sooo!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson) στις

Ο καλεσμένος, δημοσιογράφος Derek Blasberg ανέβασε αυτό το κολάζω φωτογραφιών.
Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Τζένιφερ Μέγιερ ανέβασε δύο φωτογραφίες.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Last night celebrating our beautiful Jen ❤️❤️ WE ALL LOVE YOU SO MUCH ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JENNIFER MEYER (@jenmeyerjewelry) στις

Την ίδια στιγμή ο πρώην σύζυγος της 50χρονης ηθοποιού, Justin Theroux, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της και είπε «χρόνια πολλά» στην μέχρι πρότινος σύζυγό του. «Χρόνια πολλά σε αυτήν την δυνατή γυναίκα. Δυνατή στην αγάπη. Δυνατά ευγενική και δυνατά αστεία. Σε αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο 47χρονος ηθοποιός. Θυμίζουμε πως η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2011, ενώ αρραβωνιάστηκαν το 2012. Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2015 ενώ τον Φεβρουάριο του 2018 οι δυο τους εξέδωσαν αιφνιδιαστική ανακοίνωση όπου επιβεβαίωσαν τις φήμες του χωρισμού τους.