Το πιο καυτό κινηματογραφικό ζευγάρι της χρονιάς (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ) - Free Sunday
Το πιο καυτό κινηματογραφικό ζευγάρι της χρονιάς (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Το πιο καυτό κινηματογραφικό ζευγάρι της χρονιάς (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για τη συνέχεια των "Πενήντα αποχρώσεων του γκρι" που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 10 Φεβρουαρίου 2017. Ενώ ακριβώς ένα χρόνο μετά θα προβληθεί το τρίτο και τελευταίο μέρος της επιτυχημένης σειράς - εμπνευσμένης από τα βιβλία της E.L. James. 

Τζέιμι Ντόρναν και Ντακότα Τζόνσον που ενσαρκώνουν τους Κρίστιαν και Άννα από τα δημοφιλή βιβλία, γύρισαν σκηνές στην παραλία και ξεσήκωσαν το κοινό με τα καλλίγραμμα σώματά τους. Το κουτσομπολίστικο αμερικανικό site justjared.com ήταν εκεί και οι παπαράτσι ικανοποίησαν τους θαυμαστές με τις φωτογραφίες που τράβηξαν.

ad21268435512_july_2016_n_e1468335288932

Στο καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας έχουν προστεθεί η Κιμ Μπέισινγκερ, ο Χιου Ντάνσι (γνωστός από τη σειρά Hannibal) και ο Έρικ Τζόνσον (από τη σειρά The Knick).  

Το επίσημο τρέιλερ της ταινίας είναι σκοτεινό και αποπνέει μυστήριο, πάντως το δεύτερο μέρος της τριλογίας αναμένεται ακόμα πιο ερωτικό και αρκετά ατμοσφαιρικό σύμφωνα πάντα με τους συντελεστές του φιλμ.  dakota_johnson_in_bikini_on_the_set_of_fifty_shades_darker_in_st._jean_cap_ferrat_07_12_2016_1

jamie_dornan_dakota_johnson_shirtless_bikini_fifty_shades_freed_honeymoon_16

jamie_dornan_dakota_johnson_shirtless_bikini_fifty_shades_freed_honeymoon_35

Φωτό: justjared.com