Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε... - Free Sunday
Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε...

Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε...

Στη δουλειά Δευτέρα-Πέμπτη

Μελέτη του City University London δείχνει ότι το να δουλεύει ένας εργαζόμενος από Δευτέρα έως και Πέμπτη και να ξεκουράζεται Παρασκευο-Σαββατοκύριακο κάνει καλό όχι μόνο στην υγεία του αλλά επιπλέον στο περιβάλλον και στην οικονομία. Στην επιστημονική έρευνα υπό τον τίτλο «Inventing the future» (Εφευρίσκοντας το μέλλον) ο κοινωνιολόγος Άλεξ Ουίλιαμς γράφει πως η μείωση των εργάσιμων ημερών μπορεί να σώσει τον κόσμο.

Δύσκολο διαζύγιο

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο ντε Σότο δεν είναι πια απλώς δυο ξένοι, είναι εχθροί. Ο πρώην σύζυγος της πάμπλουτης κληρονόμου διεκδικεί σημαντικό κομμάτι της περιουσίας της και η άκρη μάλλον θα βρεθεί στα δικαστήρια, μετά από σκληρές μάχες. Αν παρακολουθήσει κανείς τις αναρτήσεις του Αλβάρο ντε Σότο στα social media, θα καταλάβει πόσο βαθιά είναι η ένταση. Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης αυτή τη στιγμή βρίσκεται ένα άλογο. Πρόκειται για το πανάκριβο Cornetto K της Αθηνάς, η οποία πλέον δεν αφήνει τον Αλβάρο ούτε να το πλησιάσει.

Ουάου γάμος

Η Κέιτ Μος και ο Νικολάι φον Μπίσμαρκ ερωτεύτηκαν στην Ελλάδα και θέλουν να παντρευτούν στη χώρα μας κατά τη διάρκεια των επόμενων καλοκαιρινών διακοπών τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», το 42χρονο μοντέλο και ο 29χρονος φίλος της έχουν αποφασίσει να μας προτιμήσουν και αυτό θα είναι μια πολύ γερή διαφήμιση για το νησί που θα διαλέξουν. Αρκεί να αντέξει η σχέση μέχρι όλη τη σεζόν…