Τι λένε οι stars για τους πρώην τους - Free Sunday
Τι λένε οι stars για τους πρώην τους

Τι λένε οι stars για τους πρώην τους

Δεν είναι λίγοι οι δημοσιογράφοι που τολμούν ερωτήσεις που εμείς ίσως να διστάζαμε να θέσουμε ακόμα και σε φιλικά μας πρόσωπα. Ωστόσο, δεν είναι και λίγοι εκείνοι οι σταρ που απάντησαν σε αυτές τις ερωτήσεις σχετικά με τους πρώην τους.

Ιδού ποιος είπε τι:

«Ο Άντριου (Γκάρφιλντ) είναι κάποιος που ακόμα αγαπάω πάρα πολύ», Έμα Στόουν.

«Δεν βλεπόμαστε συχνά. Ενδιαφέρομαι, όμως, για εκείνον απεριόριστα», η Σιένα Μίλερ για τον Τζουντ Λο.

«Η σχέση μας ήταν σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και πάντα θα είναι. Η Μάιλι είναι ένα ελεύθερο πνεύμα. Νομίζω πως πάντα θα εκπλήσσει τους ανθρώπους, όμως δεν είναι αυτή πρόθεση της. Είναι ένα νέο κορίτσι που ακολουθεί την καρδιά και το ένστικτό της». Ο Λίαμ Χέιμσγουορθ για την Μάιλι Σάιρους.

«Με τον Τζάστιν πάντα γέλαγα. Είναι ένας γνήσιος κωμικός. Και φυσικά ένας πολύ ταλαντούχος άνθρρωπος, τόσο στη μουσική, όσο και στον κινηματογράφο. Είναι τόσο παράξενος και ξεκαρδιστικός», η Κάμερον Ντίαζ για τον Τζάστιν Τιμπερλέικ.

«Αγαπιόμαστε και νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Ειλικρινά θέλω να τον βλέπω ευτυχισμένο», η Μιράντα Κερ για τον Ορλάντο Μπλουμ.

«Είναι ένα φάντασμα για εμένα πλέον», ο Σον Πεν για την Ρόμπιν Ράιτ.

«Νιώθω τόσο ευλογημένος που τη γνώρισα και έχουμε ένα παιδί μαζί. Είμαι τόσο τυχερός που την έχω ακόμα στη ζωή μου. Είναι ένα από τα πιο κοντινά μου πρόσωπα και μια πολύ καλή φίλη», ο Ντέιβιντ Αρκέτ για την Κόρτνεϊ Κοξ. 

«Ο Μικ είχε μια υπέροχη αίσθηση του χιούμορ, και με έκανε πάντα να γελάω. Μπορεί να με μαχαίρωνε πίσω από την πλάτη μου αλλά τουλάχιστον γέλαγα κατά τη διάρκεια», η Μπιάνκα Τζάγκερ για τον Μικ Τζάγκερ.