Τι, ποιος, που, πότε και γιατί… - Free Sunday
Τι, ποιος, που, πότε και γιατί…

Τι, ποιος, που, πότε και γιατί…

Όσκαρ με ψιθύρους

Η σπαρακτική ερμηνεία του στο «Μια πόλη δίπλα στη θάλασσα» χάρισε στον Κέισι Άφλεκ το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου, όμως η νίκη του έχει επισκιαστεί από μια παλιά κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση, του 2010. Η υπόθεση έληξε εξωδικαστικά, ενώ έχει απαγορευτεί και στις δύο πλευρές να κάνουν σχόλια. Ωστόσο, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Boston Globe» ο 41χρονος ηθοποιός δήλωσε: «Πιστεύω ότι κάθε είδους κακομεταχείριση, από οποιονδήποτε, για οποιονδήποτε λόγο, είναι απαράδεκτη και αποτρόπαιη, και ο καθένας αξίζει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό στον χώρο εργασίας και οπουδήποτε αλλού. […] Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα που να μπορώ να κάνω σχετικά με αυτό. Εκτός από το να ζω τη ζωή μου με τον τρόπο που ξέρω ότι τη ζω και να μιλάω για τις δικές μου αξίες και για το πώς προσπαθώ να ζω συνέχεια με βάση αυτές». Είναι πολλοί, πάντως, εκείνοι που δεν πείθονται, όπως η Μπρι Λάρσον, η οποία αρνήθηκε να τον χειροκροτήσει όταν του απένειμε το Όσκαρ.

H άγνωστη αδερφή της Μελάνια Τραμπ

Έφυγαν μαζί το 1990 από τη Σλοβενία για να κυνηγήσουν μια καριέρα στον χώρο του θεάματος. Η Μελάνια και η Ινές Νάους στις πασαρέλες της Ευρώπης έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα, μέχρι η Μελάνια να γνωρίσει και να παντρευτεί τον Ντόναλντ Τραμπ. Ωστόσο, οι δύο αδερφές εξακολουθούν να είναι απίστευτα δεμένες. Μάλιστα, πολλοί λένε πως αυτός είναι ο αληθινός λόγος που η Μελάνια Τραμπ δεν θέλει να εγκαταλείψει τη Νέα Υόρκη για να εγκατασταθεί και επισήμως στον Λευκό Οίκο. Η Ινές είναι ο άνθρωπος στον οποίο προστρέχει σε κάθε πρόβλημα και κυρίως κάθε φορά που ανακύπτει θέμα με τα media. Η Ινές, άλλωστε, φαίνεται να έχει μεγαλύτερη άνεση με τα social media και με τις τοποθετήσεις της μέσω αυτών και κυρίως μέσω του Facebook, κάτι που στο παρελθόν είχε προβληματίσει τους ανθρώπους της προεκλογικής καμπάνιας του σημερινού Προέδρου των ΗΠΑ. 

Το χρυσό διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση

Λίγο πριν ξεκινήσει η δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο στις Βρυξέλλες, ο φίλος της οικογένειας της Αθηνάς Ωνάση Αλέξης Μανθεάκης έκανε μια σπάνια ανάρτηση στο Facebook για τη χρυσή κληρονόμο. Στο 500 λέξεων κείμενό του υποστηρίζει πως ο Αλβάρο και τα παιδιά του ευεργετήθηκαν όσο κανείς άλλος από την Αθηνά, η οποία ως κίνητρο είχε την άδολη αγάπη και αφοσίωση που εκείνος πρόδωσε, ενώ ολοκληρώνει την ανάρτησή του με την πληροφορία πως η απόφαση για το διαζύγιο ήταν πάρα πολύ δύσκολη για την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, η οποία πλέον έχει γυρίσει σελίδα και με τη σιδερένια πυγμή μιας πραγματικής Ωνάση αντιμετωπίζει την κατάσταση και τη ζωή της.

Στην πασαρέλα η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

Η Μαρία Ολυμπία είναι η μεγαλύτερη κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ. Η 20χρονη κοπέλα είναι από τις πιο κοσμικές, με αναρίθμητα εξώφυλλα σε περιοδικά, μαζί βέβαια με τη μητέρα της Μαρί Σαντάλ. Μάλιστα, η «Daily Mail» σχολιάζει: «Αν και η μοναρχία στην Ελλάδα έχει καταργηθεί από το ’70, η Μαρί Σαντάλ και ο σύζυγός της Παύλος και τα παιδιά τους είναι ακόμη γνωστοί ως… πρίγκιπες και πριγκίπισσες. Και ο τρόπος ζωής τους δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο βασιλικός». Γεννημένη στη Νέα Υόρκη και μεγαλωμένη στο Λονδίνο, η Μαρία Ολυμπία είναι η μεγαλύτερη από τα πέντε παιδιά της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλίξμπουργκ και πρόσφατα αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη στον χώρο του μόντελινγκ. Δεν δυσκολεύτηκε, βεβαίως, να κλείσει την πρώτη της δουλειά, ανεβαίνοντας, έτσι, στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana στο Μιλάνο, φορώντας ένα καυτό μίνι και μαύρο μπουστάκι. Τα πάντα, φυσικά, πήραν την ανάρτηση που τους αναλογεί στο Instagram, εκεί όπου διατηρεί λογαριασμό ως Olympia of Greece.