Σπάει τα ταμεία η Wonder Woman (4 νέα film clips) - Free Sunday
Σπάει τα ταμεία η Wonder Woman (4 νέα film clips)

Σπάει τα ταμεία η Wonder Woman (4 νέα film clips)

2η εβδομάδα της «Wonder Woman» και στις ελληνικές αίθουσες και η ταινία που έχει γίνει talk of the world από την πρώτη μέρα προβολής της, όχι μόνο για την καλλιτεχνική και εισπρακτική της επιτυχία, αλλά και γιατί κατάφερε να ανοίξει συζητήσεις που ξεφεύγουν από το στενό χώρο της κινηματογραφικής τέχνης.

 

Με πάνω από 450 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις στο παγκόσμιο box office μέχρι σήμερα, η «Wonder Woman» συνεχίζει να κερδίσει κοινό και κριτικούς, ως το απόλυτο blockbuster του καλοκαιριού, με μια πρωταγωνίστρια και ηρωΐδα σκέτο Wonder.

 

Σε σκηνοθεσία της Πάτι Τζένκινς, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Γκαλ Γκαντότ, Κρις Πάιν, Ρόμπιν Ράιτ, Κόνι Νίλσεν, Ντέιβιντ Θιούλις, Ντάνι Χάστον, Ελένα Ανάγια, Γιούεν Μπρέμνερ, Λούσι Ντέιβις, Γιουτζίν Μπρέιβ Ροκ και Σαΐντ Ταγκμάουϊ.

 

 

Ένα σχεδόν χρόνο μετά το εντυπωσιακό της κινηματογραφικό ντεμπούτο στην ταινία του Ζακ Σνάιντερ, «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», η Αμαζόνα πολεμίστρια, Γουόντερ Γούμαν, ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη σόλο ταινία της. Στον ομώνυμο ρόλο της Νταιάνα Πρινς/Γουόντερ Γούμαν θα δούμε και πάλι την ακαταμάχητη Γκαλ Γκαντότ, ενώ η σκηνοθεσία είναι της Πάτι Τζένκινς («Monster», «The Killing»).