Δείτε το 1ο teaser της νέας ταινίας της Λουκρέσια Μαρτέλ - Free Sunday
Δείτε το 1ο teaser της νέας ταινίας της Λουκρέσια Μαρτέλ

Δείτε το 1ο teaser της νέας ταινίας της Λουκρέσια Μαρτέλ

Βασισμένο στο ομώνυμο Αργεντίνικο μυθιστόρημα του 1965 του Αντόνιο Ντι Μπενεντέτο, ένα ορόσημο στη Λατινοαμερικάνικη λογοτεχνία, το "Ζάμα" μια από τις πιο πολύ-αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, από τη μεγαλύτερη ίσως δημιουργό του Αργεντίνικου σινεμά, Λουκρισία Μαρτέλ («Ιερό Κορίτσι», «Γυναίκα Χωρίς Κεφάλι») και σε παραγωγή του Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Σύνοψη:
18ος αιώνας. Λίγο πριν την απαρχή των κινημάτων ανεξαρτησίας, ένας αξιωματικός του Ισπανικού Στέμματος που υπηρετεί στην επαρχία, περιμένει μάταια για ένα γράμμα από τον Βασιλιά που θα του ανακοινώνει την προαγωγή και μεταφορά του στο Μπουένος Άιρες. Το γράμμα όμως δεν φτάνει ποτέ. Αναγκασμένος να δεχτεί την κάθε αποστολή που του αναθέτει ο εκάστοτε κυβερνήτης, ο Ζάμα συνοδεύει μια ομάδα στρατιωτών που κυνηγά έναν επικίνδυνο ληστή. Ο Ζάμα θα βρεθεί σε απόμερα εδάφη, όπου και θα αιχμαλωτιστεί. Κι όμως, είναι ίσως η μοναδική του ευκαιρία να ζήσει.

 Η νέα ταινία της Λουκρέσια Μαρτέλ, σε παραγωγή του Πέδρο Αλμοδόβαρ έκανε πρεμιέρα στο 74ο Φεστιβάλ Βενετίας και μάγεψε κοινό και κριτικούς.

Δείτε το trailer: