Πάμε σινεμά; - Free Sunday
Πάμε σινεμά;

Πάμε σινεμά;

O ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

A PRIVATE WAR

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάθιου Χάινεμαν ΣΕΝΑΡΙΟ: Αράς Αμέλ ΠΑΙΖΟΥΝ: Ρόζαμουντ Πάικ, Τζέιμι Ντόρναν, Στάνλεϊ Τούτσι, Τομ Χολάντερ

Η Μαρί Κόλβιν (η υποψήφια για Όσκαρ Ρόζαμουντ Πάικ) είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες πολεμικές ανταποκρίτριες της εποχής μας. Το επαναστατικό και ατρόμητο πνεύμα της την τοποθετεί πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης, αφού στόχος της είναι να δίνει φωνή στους αδύναμους, θυσιάζοντας ακόμη και την προσωπική της ζωή. Η αποστολή της να δείξει με κάθε κόστος την πραγματική φρίκη του πολέμου μαζί με τον διάσημο φωτογράφο Πολ Κονρόι (Τζέιμι Ντόρναν) τους οδηγεί στην πολιορκούμενη πόλη Χομς της Συρίας. Η ταινία, βασισμένη στη συναρπαστική ζωή της βετεράνου πολεμικής ανταποκρίτριας των «Sunday Times» Μαρί Κόλβιν, έχει τη σκηνοθετική υπογραφή του υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη Μάθιου Χάινεμαν.

SPIDER-MAN: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΑΧΝΟ-ΣΥΜΠΑΝ

SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρόμπερτ Περισέτι, Πίτερ Ράμσεϊ, Ρόντνεϊ Ρόθμαν ΣΕΝΑΡΙΟ: Φιλ Λορντ, Ρόντνεϊ Ρόθμαν ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ: Κώστας Κουνέλας, Διονύσης Μακρής, Λίλα Μπακλέση, Νέστωρ Κοψιδάς, Φοίβος Ριμένας, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Φώτης Πετρίδης, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Γιάννης Στεφόπουλος, Θάνος Λέκκας, Αφροδίτη Αντωνάκη

Ο μισός Αφροαμερικανός μισός Πορτορικανός έφηβος Μάιλς Μοράλες ζει στο Μπρούκλιν και προσπαθεί να προσαρμοστεί στο καινούργιο ιδιωτικό σχολείο του Μανχάταν. Η ζωή του δυσκολεύει ακόμη περισσότερο όταν τον δαγκώνει μια ραδιενεργή αράχνη και αποκτά υπερδυνάμεις. Εν τω μεταξύ, ο δαιμόνιος Kingpin έχει κατασκευάσει έναν πυρηνικό επιταχυντή που ανοίγει την πύλη σε άλλα παράλληλα σύμπαντα, έλκοντας διαφορετικές εκδοχές του Spider-Man στον κόσμο του Μάιλς. Ο νεαρός θα μάθει να αποδέχεται τις προκλήσεις και τις ευθύνες ενός υπερήρωα, ενώ θα καταλάβει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να φορέσει τη μάσκα του ήρωα και να αναλάβει δράση για καλό σκοπό. Τα δημιουργικά μυαλά πίσω από την «Ταινία Lego» και το «21 Jump Street» προσγειώνονται με πάταγο και ανανεώνουν δυναμικά το σύμπαν του Spider-Man, με τη μοναδική ματιά τους, σε μια απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων με πρωτόγνωρη αισθητική.

AQUAMAN 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζέιμς Γουάν ΣΕΝΑΡΙΟ: Ντέιβιντ Λέσλι Τζόνσον-ΜακΓκόλντρικ, Γουίλ Μπιλ ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζέισον Μομόα, Άμπερ Χερντ, Νικόλ Κίντμαν, Γουίλεμ Νταφόε, Ντολφ Λούντγκρεν, Πάτρικ Γουίλσον, Γιάχια Αμπντούλ Ματίν ΙΙ, Λούντι Λιν, Τεμουέρα Μόρισον

O μισός Ατλάντειος Άρθουρ Κέρι ξεκινά για το υποθαλάσσιο ταξίδι της ζωής του, μια επική διαδρομή που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να πραγματοποιήσει αυτό για το οποίο είναι προορισμένος από τότε που γεννήθηκε, να γίνει ο άξιος βασιλιάς της Ατλαντίδας που θα σώσει τον λαό και θα γίνει ήρωας. Μία από τις καλύτερες ταινίες της θρυλικής DC με αύρα ωκεάνιας υπερπαραγωγής μυθικών διαστάσεων, που καθηλώνει με το εντυπωσιακό της θέαμα, χωρίς να χάνει σε χιούμορ και απολαυστικούς διαλόγους.