Πάμε σινεμά; - Free Sunday
Πάμε σινεμά;

Πάμε σινεμά;

ANNA

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Λικ Μπεσόν ΠΑΙΖΟΥΝ: Έλεν Μίρεν, Σάσα Λους, Λουκ Έβανς, Κίλιαν Μέρφι

Ενώ ετοιμάζει το σίκουελ του «Lucy», ο Λικ Μπεσόν επιστρέφει με κάτι που γνωρίζει πολύ καλά: μια περιπέτεια, που μάλλον σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας του με το Netflix. Δράση, στιλ, ωραία σκηνικά και φυσικά γυναίκα πρωταγωνίστρια. Ο ρόλος αυτή τη φορά στο πρώην μοντέλο από τη Ρωσία Σάσα Λους (την είδαμε και στο «Valerian, city of a thousand planets»), η οποία υποδύεται την Άννα Πολιάτοβα, μια… Ρωσίδα πρώην μοντέλο που παράλληλα θεωρείται μία από τις πιο καλά εκπαιδευμένες εκτελέστριες του κόσμου, που οι περισσότερες κυβερνήσεις τρέμουν. Πίσω από την καθηλωτική ομορφιά της κρύβονται βαθιά μυστικά που θα την οδηγήσουν στον επικίνδυνο κόσμο της κατασκοπείας.

TOY STORY 4

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζος Κούλι ΣΕΝΑΡΙΟ: Στέφανι Φόλσομ, Άντριου Στάντον ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ: Άλκης Κούρκουλος, Γιώργος Λιάντος, Μαρία Πλακίδη

Τα αγαπημένα παιχνίδια με την ανθρώπινη καρδιά επιστρέφουν με μία ολοκαίνουρια περιπέτεια, όταν ο Γούντι και η παρέα του βρεθούν μακριά από την έδρα τους για να ανακαλύψουν νέους φίλους –και παλιούς– σε ένα ταξίδι που θα τους πάει σε απρόσμενα μέρη. Η τέταρτη ταινία της άκρως επιτυχημένης σειράς, που άλλαξε την ιστορία του animation και κέρδισε μικρούς και μεγάλους, είναι μία ακόμη περιπέτεια, γεμάτη συναίσθημα και χιούμορ. Ο Γούντι ήταν πάντα σίγουρος για τη θέση του στον κόσμο και το ότι προτεραιότητά του είναι η φροντίδα του παιδιού του, είτε είναι ο Άντι είτε η Μπόνι. Οπότε, όταν το καινούργιο παιχνίδι της Μπόνι, που είναι καρπός χειροτεχνίας από αναλώσιμα υλικά και ακούει στο όνομα Φόρκι, αυτοαποκαλείται «σκουπίδι», ο Γούντι αναλαμβάνει να του δείξει ότι πρέπει να αγκαλιάσει το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι.

ΜΙΚΡΑ ΑΘΩΑ ΨΕΜΑΤΑ 2

NOUS FINIRONS ENSEMBLE

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γκιγιόμ Κανέ ΣΕΝΑΡΙΟ: Γκιγιόμ Κανέ, Ρούντολφ Λούγκα ΠΑΙΖΟΥΝ: Μαριόν Κοτιγιάρ, Φρανσουά Κλουζέ, Ζιλ Λελούς, Μπενουά Μαζιμέλ, Λοράν Λαφίτ, Πασκάλ Αρμπιγιό, Βαλερί Μποντόν, Ζαν Ντιζαρντέν

O Μαξ (Φρανσουά Κλουζέ) βρίσκεται ένα βήμα πριν από την κατάθλιψη, γι’ αυτό και ξεκινά για ένα μοναχικό Σαββατοκύριακο στο εξοχικό του. Την ίδια στιγμή οι φίλοι του, που έχει να δει τρία χρόνια, καταστρώνουν ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά του σαν μια ευκαιρία για να ξανασμίξουν. Τώρα που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, τα ζευγάρια έχουν απομακρυνθεί, οι ζωές έχουν αλλάξει και όλοι λένε μικρά αθώα ψέματα, τι έχει απομείνει από τη φιλία; Η συνέχεια της επιτυχημένης γαλλικής κωμωδίας «Μικρά αθώα ψέματα», που αγαπήθηκε από το κοινό παγκοσμίως, έκανε αναπάντεχη επιτυχία όταν βγήκε στη Γαλλία το 2010. Σε μια χώρα όπου οι ταινίες με σούπερ ήρωες κόβουν 3 εκατομμύρια εισιτήρια, το «Μικρά αθώα ψέματα» έκοψε σχεδόν τα διπλά, κάνοντας box office 5,2 εκατομμύρια.