Πάμε σινεμά; - Free Sunday
Πάμε σινεμά;

Πάμε σινεμά;

ΠΑΡΑΣΙΤΑ

PARASITE

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Μπονγκ Τζουν Χο ΠΑΙΖΟΥΝ: Τσο Γεό Τζίονγκ, Λι Σαν Κουν, Σονγκ Κανγκ Χο

Η οικογένεια των Κιμ είναι αγαπημένη, αλλά είναι όλοι τους άνεργοι και το μέλλον τους διαγράφεται ζοφερό. Ο γιος της οικογένειας βρίσκει δουλειά ως καθηγητής ιδιαιτέρων κι ελπίζει επιτέλους σε σταθερό εισόδημα. Κουβαλώντας τις προσδοκίες όλης του της οικογένειας, πηγαίνει για συνέντευξη στο σπίτι των Παρκ, ιδιοκτητών μια διεθνούς εταιρείας πληροφορικής, για να συναντήσει την κυρία του σπιτιού. Μετά την πρώτη αυτή συνάντηση ξεκινά ένας χείμαρρος ατυχών συμβάντων. Μαύρη κωμωδία, κοινωνική σάτιρα, το αριστούργημα του Μπονγκ Τζουν Χο («Okja», «Snowpiercer») δικαίως τιμήθηκε φέτος με τον Χρυσό Φοίνικα, για να γίνει η πρώτη ταινία από την Κορέα που αποσπά το πολυπόθητο βραβείο.

MALEFICENT: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιοακίμ Ρένινγκ ΣΕΝΑΡΙΟ: Λίντα Γούλβερτον, Νόουα Χάρπστερ, Μίκα Φίτζερμαν-Μπλου ΠΑΙΖΟΥΝ: Αντζελίνα Τζολί, Ελ Φάνινγκ, Μισέλ Φάιφερ

Μετά την εισπρακτική επιτυχία της πρώτης ταινίας η σαγηνευτική Maleficent επιστρέφει δριμύτερη με μια συναρπαστική περιπέτεια, παρέα με αξέχαστους χαρακτήρες και φόντο μαγικά τοπία. Ο ταλαντούχος Nορβηγός Γιοακίμ Ρένινγκ («Pirates of the Caribbean: Dead men tell no tales», «Kon-Tiki») σκηνοθετεί την Αντζελίνα Τζολί και την Ελ Φάνινγκ, που ενσαρκώνουν τη διαβόητη μάγισσα και τη μεγαλύτερη πια βαφτιστήρα της αντίστοιχα, ενώ το λαμπερό καστ συμπληρώνει η θρυλική Μισέλ Φάιφερ σε ρόλο που την αναδεικνύει σε άξιο αντίπαλο της Maleficent. H νέα υπερπαραγωγή της Disney θα μας ταξιδέψει σε καινούργια, καθηλωτικά τοπία, όπου ζουν αερικά, ξωτικά και παράξενα πλάσματα που δεν έχουμε ξαναδεί. Στο επίκεντρο της ιστορίας παραμένει η γεμάτη αγάπη, αλλά και παρεξηγήσεις, σχέση ανάμεσα στη Maleficent και την Aurora, μια σχέση που για μία ακόμη φορά θα περάσει μέσα από πολλές δοκιμασίες και περιπέτειες για να μεταφέρει το μήνυμα της αποδοχής της διαφορετικότητας του άλλου.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ

HUSTLERS

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Λορίν Σκαφάρια ΠΑΙΖΟΥΝ: Κόνστανς Γου, Τζένιφερ Λόπεζ, Λίλι Ράινχαρτ, Κάρντι Μπι, Λίζο, Τζούλια Στάιλς

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και με ένα all-star cast γυναικών, η ταινία αφορά μια παρέα στριπτιζέζ στη Νέα Υόρκη που κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης του 2008 βλέπουν τους πελάτες τους και τα εισοδήματά τους να εξανεμίζονται. Με αρχηγό τη φιλόδοξη χωρισμένη μητέρα Ντέστινι (Κόνστανς Γου) και με τη βοήθεια της βετεράνου στριπτιζέζ Ραμόνα (Τζένιφερ Λόπεζ) θα ενώσουν τις δυνάμεις τους κλέβοντας και εξαπατώντας πλούσιους άντρες της Γουόλ Στριτ. Το σχέδιό τους δουλεύει με μεγάλη επιτυχία μέχρι που τα πράγματα αρχίζουν να βγαίνουν εκτός ελέγχου.