Πάμε σινεμά; (τρέιλερς) - Free Sunday
Πάμε σινεμά; (τρέιλερς)

Πάμε σινεμά; (τρέιλερς)

Rogue One: A Star Wars Story

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γκάρεθ Έντουαρντς ΣΕΝΑΡΙΟ: Κρις Βάιτζ, Τόνι Γκίλροϊ ΠΑΙΖΟΥΝ: Φελίσιτι Τζόουνς, Μαντς Μίκελσεν, Μπεν Μέντελσον, Ντιέγκο Λούνα, Άλαν Τούντικ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 133΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: Village Films

Έναν χρόνο μετά τον παγκόσμιο θρίαμβο του «Star Wars: The force awakens», που κατάφερε να ανοίξει με 137.000 εισιτήρια σε 163 ελληνικές αίθουσες το πρώτο τετραήμερο προβολής και να ξεπεράσει τα 480.000 εισιτήρια πανελλαδικά και στην Κύπρο, η Lucas Film επιστρέφει με το «Rogue One: A Star Wars story», την πρώτη αυτόνομη ταινία «Star Wars».

Σε μια εποχή συγκρούσεων, μια ομάδα από απρόσμενους ήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να κλέψουν τα σχέδια του Death Star, του απόλυτου εργαλείου καταστροφής της Αυτοκρατορίας. Αυτό το κομβικό γεγονός στο χρονοδιάγραμμα των «Star Wars» φέρνει κοντά συνηθισμένους ανθρώπους που καλούνται να κάνουν ασυνήθιστα πράγματα κι έτσι να υπηρετήσουν κάτι πολύ μεγαλύτερο από τους ίδιους.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:


Ο ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΛΕΡΑ
BAD SANTA 2

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μαρκ Γουότερς ΣΕΝΑΡΙΟ: Τζόνι Ρόζενθαλ, Σόνα Κρος ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπιλι Μπομπ Θόρντον, Κάθι Μπέιτς, Κριστίνα Χέντρικς, Τόνι Κοξ, Μπρετ Κέλι ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 92΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: Tanweer

Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον επιστρέφει στον ρόλο του Γουίλι Σόουκ στη συνέχεια του θορυβώδους κωμικού box office hit «Bad Santa» που είδαμε στη μεγάλη οθόνη τα Χριστούγεννα του 2003. Με συμβούλους το φτηνό ουίσκι, την απληστία και το μίσος, ο Γουίλι ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον Μάρκους, για να ληστέψουν έναν φιλανθρωπικό οργανισμό την παραμονή των Χριστουγέννων. Μαζί τους θα έχουν και τον Θέρμαν Μέρμαν, έναν στρουμπουλό και χαρούμενο πιτσιρικά που καταφέρνει να βγάλει στην επιφάνεια τα ψήγματα ανθρωπιάς που έχει μέσα του ο Γουίλι. Αυτή τη φορά όμως ο Γουίλι θα έρθει αντιμέτωπος και με τον χειρότερο εφιάλτη του: τη βγαλμένη από ταινία τρόμου και σούπερ δύστροπη μητέρα του, Σάνι. Η Σάνι θα ανεβάσει τον πήχη σε ό,τι αφορά τις φιλοδοξίες της συμμορίας, αλλά ταυτόχρονα θα υποβαθμίσει όσο δεν πάει την έννοια «εγκληματική συμπεριφορά».

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Ο ΠΙΣΤΟΣ

The Student

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Κίριλ Σερεμπρένικοφ ΠΑΙΖΟΥΝ: Πετρ Σκβόρτσοφ, Βικτόρια Ισάκοβα, Τζούλια Ογκ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 118΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: Weird Wave

Ο πολυβραβευμένος Ρώσος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κίριλ Σερεμπρένικοφ τολμά και θέτει στο επίκεντρο τον θρησκευτικό φανατισμό μέσα από μια σκοτεινή σύγχρονη παραβολή. Ο Βενιαμίν, ένας μοναχικός, περιθωριοποιημένος έφηβος, βρίσκει ανακούφιση στις Αγίες Γραφές και μεταμορφώνεται σε έναν σύγχρονο Ταρτούφο που με τις ερωτήσεις του φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι και στο σχολείο. Σε μικρό χρονικό διάστημα όλοι γύρω του συναρπάζονται από τις βεβαιότητες του νεαρού. Μόνο η καθηγήτρια Βιολογίας, η Έλενα, τολμά να αντιπαρατεθεί μαζί του και μάλιστα στο δικό του έδαφος.
Βασισμένο στο θεατρικό έργο του Μάριους φον Μάγιενμπουργκ «Μάρτυρας», ο «Πιστός» του Σερεμπρένικοφ είναι μια συναρπαστική αναμέτρηση δυνάμεων που απεικονίζει τον τρόπο που οι φονταμενταλιστικές απόψεις μπορούν να ριζώσουν και να εξαπλωθούν. Ο «Πιστός» έκανε πρεμιέρα στο τμήμα Ένα Κάποιο Βλέμμα του Φεστιβάλ Καννών 2016 και απέσπασε το ειδικό βραβείο «François Chalais 2016» ως η ταινία που αντιπροσωπεύει καλύτερα τη σύγχρονη πραγματικότητα.

Δείτε εδώ το τρέιλερ: