Πάμε σινεμά; (τρέιλερς) - Free Sunday
Πάμε σινεμά; (τρέιλερς)

Πάμε σινεμά; (τρέιλερς)

Κρυφή Ομορφιά 
Collateral Beauty

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φράνκελ
Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Σμιθ, Έντουαρντ Νόρτον, Κίρα Νάιτλι, Κέιτ Γουίνσλετ, Έλεν Μίρεν, Μάικλ Πένια, Ναόμι Χάρις και Τζέικομπ Λάτιμορ.


Όταν ένας επιτυχημένος διαφημιστής στην Νέα Υόρκη (Γουίλ Σμιθ) βιώνει μια βαθιά, προσωπική τραγωδία αποσύρεται από την καθημερινή του ζωή. Την ώρα που οι συνάδελφοι και φίλοι του προσπαθούν να τον πλησιάσουν, ο ίδιος αναζητεί απαντήσεις στο σύμπαν, γράφοντας γράμματα στην Αγάπη, τον Χρόνο και τον Θάνατο. Αλλά, μόνο όταν οι σκέψεις του φέρουν απροσδόκητες για τον ίδιο απαντήσεις, θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται πως αυτές οι σταθερές συνδέονται στις ζωές όλων, και πως ακόμη και η πιο βαθιά απώλεια, μπορεί να αποκαλύψει στιγμές με νόημα και ομορφιά.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:


Η ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ

LA DANSEUSE
Σκηνοθεσία: Στεφανί Ντι Τζούστο

Πρωταγωνιστούν: Σοκό, Γκασπάρ Ουλιέλ, Λίλι Ροουζ Ντεπ 

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζιοβάνι Λίστα
Τίποτα από το παρελθόν και την ιστορία της Λόι Φούλερ δεν προμήνυε ότι θα γινόταν σύμβολο της Μπελ Επόκ, πόσο μάλλον χορεύτρια στην Όπερα του Παρισιού. Ακόμη και μπροστά στο φόβο του μόνιμου τραυματισμού ή της τύφλωσης, η φλογερή Λόι δε σταματούσε σε τίποτα προκειμένου να τελειοποιήσει το χορό της. Η συνάντηση της με την Ισιδώρα Ντάνκαν, μιας νεαρής γεμάτη ταλέντο και φιλοδοξία, θα σημάνει την αρχή της πτώσης της.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Εκδίκηση με Στυλ

Going in Style

Σκηνοθεσία: Ζακ Μπραφ
Πρωταγωνιστούν: Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Κέιν και Άλαν Άρκιν.

Μια τριάδα αγαπημένων πρωταγωνιστών, οι βραβευμέ­νοι με Όσκαρ, Μόργκαν Φρίμαν («Million Dollar Baby»), Μάικλ Κέιν («The Cider House Rules», «Hannah and Her Sisters») και Άλαν Άρκιν («Little Miss Sunshine») σμί­γουν στην μεγάλη οθόνη για το remake της ταινίας του Μάρτιν Μπρεστ, «Εκδίκηση με Στυλ» («Going in Style»), η οποία κυκλοφόρησε στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 1979.
Οι Φρίμαν, Κέιν και Άρκιν -Γουίλι, Τζο και Αλ αντί­στοιχα- αποφασίζουν να πάνε κόντρα στα στερεότυπα της συνταξιοδότησης και να ξεστρατίσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους, όταν τα χρήματα των συντάξεων τους θα χαθούν, απόρροια εταιρικής κακοδιαχείρισης. Απελπισμένοι να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις, οι τρεις φίλοι θα ρι­ψοκινδυνέψουν τα πάντα σε ένα τολμηρό εγχείρημα να απαντήσουν με το ίδιο νόμισμα στην τράπεζα που έφαγε τα χρήματα τους.

Δείτε εδώ το τρέιλερ: