5 ταινίες για το 2017 (trailers) - Free Sunday
5 ταινίες για το 2017 (trailers)

5 ταινίες για το 2017 (trailers)

Manchester By The Sea


Η υπόθεση ακολουθεί τον Λι Τσάντλερ (Κέισι Άφλεκ), που επιστρέφει στη γενέτειρά του μετά το θάνατο του μεγάλου αδερφού του, Τζο (Κάιλ Τσάντλερ, βραβευμένος με Έμμυ για το «Friday Night Lights»). Εκεί θα ανακαλύψει ότι ο αδερφός του τον έχρισε προστάτη του γιου του, του ζωηρού 15χρονου Πάτρικ (Λούκας Χέτζες, σε μια αποκαλυπτική ερμηνεία). Αφ’ ότου παραιτήθηκε από την δουλειά του, ο Λι εντελώς απρόθυμα γυρνάει στο Manchester-By-The-Sea, στην κοινότητα που τον μεγάλωσε. Όπως είναι φυσικό, θα εμφανιστούν στο προσκήνιο και άλλα οικογενειακά μέλη όπως και φίλοι, ανάμεσα στους οποίους και η εν διαστάσει σύζυγος του Λι, η Ράντι (Μισέλ Γουίλιαμς) με αποτέλεσμα να έρθουν στην επιφάνεια οι πληγές του παρελθόντος και να προστεθούν στις νέες που τις κουβαλάνε όλοι πάνω τους.

Η ταινία που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης και στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο, δημιούργησε νέο κύμα θετικών εντυπώσεων, κριτικών και αντιδράσεων. Με το μουσικοχορευτικό «La La Land» θα κονταροχτυπηθούν στα Όσκαρ.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:



T2


Είκοσι χρόνια πέρασαν. Το Trainspotting είναι και πάλι μαζί μας. Η νέα περιπέτεια του Mark Renton, του Spud, του Sick Boy και φυσικά του Begbie θα ντεμπουτάρει στις αίθουσες στις 27 Ιανουαρίου του νέου έτους. Πίσω από την κάμερα είναι και πάλι ο Danny Boyle και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η αρχική σύνθεση:
Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller and Robert Carlyle. Όλοι τους μεγαλωμένοι κατά είκοσι ολόκληρα χρόνια.


Δείτε εδώ το τρέιλερ:


Beauty and the Beast


Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Μπιλ Κόντον, ο οποίος, με μια άνιση καριέρα, μας ενθουσίασε με το υπέροχο «Mr. Holmes» με τον Ιαν ΜακΚέλεν (διαβάστε περισσότερα). Την Πεντάμορφη του παραμυθιού θα υποδυθεί η Εμα Γουότσον, ενώ τον σατανικό Γκαστόν θα ενσαρκώσει ο Λουκ Εβανς (των «Hobbit» και του «Dracula Untold»). Tο Τέρας παίζει ο Νταν Στίβενς που θυμόμαστε όλοι από το «Downton Abbey». Μαζί τους ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ για τη φωνή του κεριού, η Εμα Τόμσον για τη φωνή της τσαγιέρας και οι Στάνλεϊ Τούτσι, Ιαν ΜακΚέλεν και Κέβιν Κλάιν σε φωνητικά cameos.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Wonder Woman

Ένα σχεδόν χρόνο μετά το εντυπωσιακό της κινηματογραφικό ντεμπούτο στην ταινία του Ζακ Σνάιντερ, «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», η ελληνίδα Αμαζόνα, Γουόντερ Γούμαν, ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη σόλο ταινία της. Στον ομώνυμο ρόλο της Νταιάνα Πρινς/ Γουόντερ Γούμαν θα δούμε και πάλι την ακαταμάχητη Γκαλ Γκαντότ, ενώ η σκηνοθεσία είναι της Πάτι Τζένκινς («Monster», «The Killing»).

Δείτε εδώ το τρέιλερ: