Το "Survival" θέλει να γίνει "Survivor" αλλά... - Free Sunday
Το "Survival" θέλει να γίνει "Survivor" αλλά...

Το "Survival" θέλει να γίνει "Survivor" αλλά...

  • TV

Πρεμιέρα έκανε χθες το πρώτο από τα τρία ριάλιτι επιβίωσης που είναι προγραμματισμένα να προβληθούν κατά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Ο λόγος για το "Survival Secrets" του Epsilon που ξεκίνησε χθες στις 20:00 φέρνοντας ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης για το συγκεκριμένο σταθμό. 22,6% μέσο όρο τηλεθέαση σημείωσε το ριάλιτι και στο δυναμικό κοινό 15 - 44 ετών το ποσοστό άγγιξε το 24,9%. Σαφέστατα τα 70άρια που χτύπαγε το "Survivor" του Σκάι δεν τα έφτασε και ούτε πρόκειται να τα φτάσει. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ριάλιτι επιβίωσης στην Κουρούτα δεν κάνεις. Και γενικά ριάλιτι επιβίωσης στην Ελλάδα δεν κάνεις σε καμία παραλία, σε κανένα νησί, σε κανένα παραθαλάσσιο μέρος. Αντί για καρύδες δηλαδή είχαμε καρπούζια τα οποία ούτε καν τα βρήκαν οι παίκτες απλά τους δόθηκαν και εκνεύρισαν και τον Γιάννη Αϊβάζη γιατί ως γνωστόν οι καρπουζόφλουδες προσελκύουν τις μύγες και οι "αδιάφοροι" συμπαίκτες του τις είχαν αφήσει κοντά στην καλύβα και δεν είναι υγιεινές οι μύγες. Αχ! πού είναι ο Γιάννης ο Σπαλιάρας με το τσίμπημα του σκορπιού! Στον Άγιο Δομήνικο γλίτωναν από του χάρου τα δόντια με τα εξωτικά ζωύφια και στην Κουρούτα ασχολούμαστε με την ταπεινή ελληνική μύγα. 

Ο Κώστας Σόμμερ σε ρόλο παρουσιαστή συμπαθητικός μεν αλλά Τανιμανίδης δεν είναι. Ο σχολιασμός του δεν είχε δυναμισμό, εδώ που τα λέμε όμως τίποτα δεν είχε δυναμισμό από τις εικόνες της Κουρούτας (που ωραίες είναι δε λέμε αλλά για Survivor δεν κάνουν) μέχρι το απλοϊκό παιχνίδι και τη σύνθεση των παικτών στις καλύβες. 

Η γκρίνια του Αϊβάζη που παραλίγο να εξελιχθεί σε ίντριγκα ήταν το highlight του επεισοδίου. Εκ των υστέρων μάθαμε από πρωινά και μεσημεριανά ότι κάποιος έβρισε τη γυναίκα και το παιδί του και ο ηθοποιός είχε νεύρα. Αυτό το είπε μάλιστα η ίδια η σύζυγος Μαρία Κορινθίου (αλήθεια από πού να το έμαθε;). 

Πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο και για τις ομπρέλες λουόμενων που προφανώς έκαναν μπάνιο τη στιγμή που γυριζόταν το αγώνισμα και φαίνονται από μακριά σε κάποια πλάνα. Ε είπαμε και πιο πάνω ριάλιτι επιβίωσης στην Κουρούτα δεν κάνεις, δηλαδή από τι να επιβιώσουν οι παίκτες ακριβώς; 

Οι χρήστες του twitter φυσικά τίμησαν με τα σχόλιά τους το wannabe Survivor και ίσως το νόημα ύπαρξης του Survival να είναι τελικά αυτό, η ενεργοποίηση των τουιτεράδων.

Παρακάτω οι ομπρέλες των λουόμενων που είδαν live το "μεγάλο" αγώνισμα...

1

Τα καρπούζια που λέγαμε σχολιάστηκαν ιδιαίτερα από τους τουιτεράδες

2

Οι αναμνήσεις από τον Άγιο Δομίνικο είναι ακόμα ζωντανές στο μυαλό των τουιτεράδων...

3