Αναταράξεις στο Open TV - Free Sunday
Αναταράξεις στο Open TV

Αναταράξεις στο Open TV

  • TV

Σε σημαντικές αλλαγές στο στελεχιακό του δυναμικό περνάει ο ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, τηλεοπτικός σταθμό Open..Την περασμένη Παρασκευή ανακοινώθηκε επίσημα η απομάκρυνση του Διευθύνοντος Συμβούλου, Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μέσω του Δελτίου Τύπου, απομακρύνθηκε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, οι σχέσεις του με την ιδιοκτησία του σταθμού άρχισαν να διαταράσσονται εδώ και εβδομάδες, καθώς ο αρνητικός απολογισμός χρεωνόταν σε πρόσωπα που δεν έφεραν ευθύνη.

Ο κ.Καλημέρης υποστήριζε πως ένα νεοσύστατο κανάλι χρειάζεται χρόνο και υπομονή προκειμένου να δρέψει καρπούς.


Την ίδια μέρα σε σύγκρουση με κορυφαίο στέλεχος το οποίο της χρέωσε, σύμφωνα με διαρροές, τις χαμηλές θεαματικότητες προγραμμάτων εκτός αρμοδιότητάς της, ήλθε και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων του σταθμού, την περασμένη Κυριακή έσπευσε στις εγκαταστάσεις προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα ημερών η αποχώρηση και άλλων συνεργατών της διεύθυνσης προγράμματος ενώ οι περικοπές θα ακουμπήσουν και άλλους τομείς του καναλιού.Τα σχέδια των επικεφαλής είναι η ανάθεση αρμοδιοτήτων σε πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1 και ο επαναπροσδιορισμός των στόχων και του προϋπολογισμού.