Νέα Σειρά: «Arde Madrid» τον Ιανουάριο στο Nova On Demand - Free Sunday
Νέα Σειρά: «Arde Madrid» τον Ιανουάριο στο Nova On Demand

Νέα Σειρά: «Arde Madrid» τον Ιανουάριο στο Nova On Demand

  • TV

Η συναρπαστική, ισπανική σειρά θρίλερ, «Arde Madrid», έρχεται αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή - και με τα οκτώ επεισόδια - στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται! Παράλληλα, η σειρά θα προβληθεί σε Prime Time, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:00, από τη ζώνη με τις καλύτερες ευρωπαϊκές σειρές, «House of Europe», στο Novacinema4HD!

Στη Μαδρίτη της δεκαετίας του 1960, η Ana Mari είναι μια συντηρητική γυναίκα η οποία κάνει μαθήματα στις κοπέλες πώς να είναι καλές νοικοκυρές και μητέρες. Μια μέρα όμως η κυβέρνηση της αναθέτει μια αποστολή. Πρέπει να μετακομίσει στο σπίτι της Ava Gardner για να κατασκοπεύσει μυστικά, εκεί η Ana Mari βρίσκεται σε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής με party και Dolce Vita. Πως θα αντιδράσει με την δική της αλλαγή στον νέο τρόπο ζωή της;

Πρωταγωνιστούν οι Inma Cuesta, Paco León, Debi Mazar και Anna Castillo.

Η σειρά έχει διακριθεί σε ισπανικά κινηματογραφικά βραβεία και έχει υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).