MasterChef 5: Το γύρισμα του trailer - Free Sunday
MasterChef 5: Το γύρισμα του trailer

MasterChef 5: Το γύρισμα του trailer

  • TV

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στο Star με τον 5ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, το trailer της νέας σεζόν, φέρνει ξανά κοντά μας τους τρεις «φύλακες» της γεύσης, τους chef της καρδιάς μας, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Την προηγούμενη χρονιά, οι τρεις κριτές προσπαθούσαν να χωρέσουν σε ένα  μικροσκοπικό αυτοκίνητο. Αυτή τη χρονιά, βρίσκονται πάλι μέσα σε αυτοκίνητο αλλά αυτή τη φορά πολύ πιο σοβαρά… στριμωγμένοι!

Τους βλέπουμε στο πίσω μέρος ενός βαν, δεμένους με σχοινιά και με τα μάτια σκεπασμένα με ένα μαντίλι, σαν αυτά που φορούν οι παίκτες στις δοκιμασίες γευσιγνωσίας. Δύο κουκουλοφόροι κάθονται στο εμπρός μέρος του οχήματος και τους μεταφέρουν σε ένα άγνωστο μέρος, με ακόμα πιο άγνωστες προθέσεις.

MasterChef 5 13 min

Το βαν προσεγγίζει έναν εγκαταλελειμμένο βιομηχανικό  χώρο και οι τρεις chef οδηγούνται στο εσωτερικό του κτιρίου, εκεί όπου τους περιμένουν δύο ακόμα κουκουλοφόροι. Αρχίζουν να συνειδητοποιούν, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο, ότι τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα, διατηρώντας όμως πάντα την αυτοκυριαρχία και το χιούμορ τους.

MasterChef 5 1 min

MasterChef 5 3 min

MasterChef 5 4 min

Μόνο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μονολογεί ότι οι τέσσερις φιγούρες μοιάζουν γνωστές και «κάτι του θυμίζουν».

MasterChef 5 5 min

Την ίδια στιγμή, σε μία παλιά τηλεόραση, αρχίζει να παίζει το πλάνο με την αποχαιρετιστήρια ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά από τον περσινό τελικό του MasterChef.

 “Να πούμε ότι το MasterChef 4 τελειώνει και έρχεται το MasterChef 5, ξεχάστε το, δεν θα είναι τίποτα το ίδιο!”

MasterChef 5 12 min

Κάπου εκεί, γινόμαστε μάρτυρες της αποκάλυψης των επικίνδυνων… κουκουλοφόρων! Πρόκειται για τους 4 νικητές των περασμένων MasterChef, τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τον Μανώλη Σαρρή, τον Τιμολέοντα Διαμαντή και τον Λάμπρο Βακιάρο. Και οι τέσσερις νιώθουν “θιγμένοι” από τη γεμάτη υποσχέσεις ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά για το MasterChef 5, και υπερασπίζονται με πάθος τη δική τους χρονιά ως την κορυφαία, καταλήγοντας να τσακώνονται και να αποχωρούν αφήνοντας τους τρεις κριτές δεμένους!

MasterChef 5 6 min 

Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος “χρεώνουν” στον Σωτήρη Κοντιζά την ταλαιπωρία τους αλλά εκείνος παραμένει αμετανόητος και επαναλαμβάνει στο φακό: “Έχω να πω: ξεχάστε ότι ξέρατε, έρχεται το MasterChef 5και όλοι μαζί συμπληρώνουν με σιγουριά “δεν θα είναι τίποτα το ίδιο!”

Και έτσι ακριβώς θα γίνει. Στο φετινό MasterChef 5, τα πάντα θα είναι διαφορετικά!

Δείτε το trailer του MasterChef 5:

Το γύρισμα για το trailer του MasterChef 5, ήταν πολύωρο και απαιτητικό αφού ξεκίνησε χαράματα και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ. Και φέτος οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο τη δουλειά των ανθρώπων της εκπομπής, καθώς από τη στέγη του παλιού κτιρίου έμπαιναν σταγόνες βροχής. Η παραγωγή όμως βρήκε άμεσα τη λύση και έβαλε τέντες στο σετ, ώστε να μην περνάει η βροχή στα πλάνα.  Όλοι οι συντελεστές αυθόρμητα σκέφτηκαν ότι όπως πήγε «γούρι» την προηγούμενη χρονιά η βροχή, έτσι στέλνει ένα καλό σημάδι και για τη νέα σεζόν!

MasterChef 5 7 min

Το δύσκολο αλλά παράλληλα και αστείο σημείο του γυρίσματος ήταν ότι οι τρεις κριτές έπρεπε να έχουν δεμένα τα χέρια τους. Η διαδικασία του δεσίματος αλλά και του λυσίματος ήταν χρονοβόρα, οπότε αναγκαστικά  ήταν δεμένοι για ώρες. Σανίδα σωτηρίας, οι άνθρωποι της παραγωγής, που τους κρατούσαν τον καφέ ή το νερό τους, όταν ήθελαν να πιουν μια γουλιά.

MasterChef 5 9 min

Το σαντουιτσάκι, στο τέλος του trailer, ήταν αρχικά εκτός σεναρίου αλλά όταν ο σκηνοθέτης σε ένα  break  τους είδε να τρώνε με δεμένα χέρια  είπε  ότι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να ενσωματωθεί στο τελικό αποτέλεσμα!

Οι τέσσερις μασκοφόροι νικητές MasterChefΣταύρος Βαρθαλίτης, Μανώλης Σαρρής, Τιμολέων Διαμαντής, Λάμπρος Βακιάρος, είχαν στήσει το δικό τους «πηγαδάκι» και έκαναν πρόβα τις ατάκες τους. Στην αρχή του γυρίσματος ήταν πολύ ευγενικοί και… τρυφεροί για απαγωγείς και όλοι τους είχαν μια «συστολή», καθώς από σεβασμό δεν μπορούσαν να σπρώξουν ή να υψώσουν φωνή στους κριτές. Στη συνέχεια όμως, με τη βοήθεια του σκηνοθέτη και των τριών chef, μπήκαν στο «πετσί» του ρόλου, άφησαν στην άκρη τη ντροπή και… αγρίεψαν!

MasterChef 5 11 min

Και όπως φαίνεται, το τελικό αποτέλεσμα, τους δικαίωσε.

Το MasterChef 5 έρχεται στο Star!

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου

Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας

Executive Producer: Σάββας Βέλλας

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Project Manager: Θανάσης Μητρέλιας

Αρχισυνταξία: Νίκος Κακαρίκας

Οργάνωση Παραγωγής: Βασίλης Γεωργιάδης

Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

MasterChef on Social Media

https://www.facebook.com/MasterChefGR/

https://twitter.com/masterchefgr

https://www.instagram.com/masterchefgr/

https://www.tiktok.com/@masterchefgr

#MasterChefGR      

https://www.star.gr/tv/psychagogia/masterchef/