Πρεμιέρα «Mudbound: Δάκρυα στον Μισισιπή», η υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ ταινία - Free Sunday
Πρεμιέρα «Mudbound: Δάκρυα στον Μισισιπή», η υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ ταινία

Πρεμιέρα «Mudbound: Δάκρυα στον Μισισιπή», η υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ ταινία

  • TV

Η κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας της Χίλαρι Τζόρνταν, «Mudbound: Δάκρυα στον Μισισιπή», κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!

Μετά το τέλος του Β’ΠΠ, και με φόντο το βαθιά συντηρητικό και ρατσιστικό Μισισιπή, δύο πολύ διαφορετικές οικογένειες αγωνίζονται για να επιβιώσουν, σε μια ταινία που ήταν υποψήφια για 4 Όσκαρ. Ανάμεσα στις υποψηφιότητες συγκαταλέγονται και αυτές του Β’ Γυναικείου Ρόλου για την Μέρι Τζ, Μπλάιτζ, αλλά και η ιστορική πρώτη υποψηφιότητα γυναίκας διευθύντριας φωτογραφίας για την Ρέιτσελ Μόρισον.

Πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Μίτσελ, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Τζέισον Κλαρκ και Μέρι Τζέι Μπλάιτζ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ντι Ρις.

 

Η ταινία έλαβε πολύ θετικές κριτικές, ενώ αποτέλεσε και εισπρακτική επιτυχία με εισπράξεις εισιτηρίων πάνω από 117 εκατομμύρια δολάρια.

 

Το «Mudbound: Δάκρυα στον Μισισιπή» θα είναι διαθέσιμο και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!