Η 70η τελετή απονομής των BAFTA στα Novacinema - Free Sunday
Η 70η τελετή απονομής των BAFTA στα Novacinema

Η 70η τελετή απονομής των BAFTA στα Novacinema

  • TV
Η μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή της Ευρώπης, η τελετή απονομής των φετινών Βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (ΕΕ British Academy Film Awards” -BAFTA) έρχεται σε απευθείας μετάδοση με την Αγγλία την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 23:00, μέσα από τα Novacinema1HD & NovastarsHD και σε Prime Time προβολή, υποτιτλισμένη, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, στις 22:00, από το Novacinema1HD! (https://www.youtube.com/watch?v=6P9UEp8U4m8 )

Το κόκκινο χαλί θα στρωθεί στο Royal Albert Hall του Λονδίνου όπου θα παρελάσουν οι μεγαλύτεροι σταρ του Hollywood διεκδικώντας βραβεία σε πάνω από 25 κατηγορίες. Παρουσιαστής της βραδιάς, για 12η φορά, θα είναι ο ηθοποιός Stephen Fry.

Παράλληλα, το NovastarsHD, το κανάλι των βραβείων, θα προβάλλει από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου έως την ημέρα της απονομής, Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ταινίες οι οποίες έχουν αποσπάσει υποψηφιότητες και βραβεία BAFTA! Η εβδομάδα BAFTA θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στις 21:00, με την ταινία «Η Επιστροφή», με πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio και θα κλείσει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 23:00, με την τελετή  απονομής των βραβείων! Ανάμεσα στις ταινίες που θα προβληθούν από το NovastarsHD είναι και οι ακόλουθες: «Ο ταξιτζής», «Avatar», «Amy: Το κορίτσι πίσω από το όνομα», «Sicario: Ο εκτελεστής», «Ο γιος του Σαούλ», «Η κυρία και το φορτηγάκι», «45 χρόνια», «Οι μισητοί οκτώ», «Ο Αστακός» κ.α.

Η τελετή, μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!