O Δημήτρης Νανόπουλος στο Public Συντάγματος - Free Sunday
O Δημήτρης Νανόπουλος στο Public Συντάγματος

O Δημήτρης Νανόπουλος στο Public Συντάγματος

Τα Public, σας προσκαλούν την Τρίτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 21:00 στο Public Συντάγματος, στη νέα ενότητα συζητήσεων με οικοδεσπότες τον γνωστό δημοσιογράφο Μάκη Προβατά και τον επιτυχημένο συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη. Μετά την ενότητα «Όλα για το βιβλίο» όπου οι δύο αγαπημένες μας προσωπικότητες ανέλυσαν και συζήτησαν με το κοινό διάφορα βιβλιοφιλικά  θέματα από την ισπανόφωνη και τη ρώσικη λογοτεχνία μέχρι την επιστημονική φαντασία στη λογοτεχνία και τoν Σαίξπηρ, έρχεται η νέα σεζόν!
Στην νέα ενότητα «Ο τρίτος άνθρωπος», οι δύο οικοδεσπότες θα υποδέχονται εκλεκτούς καλεσμένους και οι συζητήσεις θα περιστρέφονται γύρω από προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών οι οποίες θα συμπεριλαμβάνουν άγνωστες ιστορίες, εκμυστηρεύσεις αλλά και προσωπικές απόψεις των σπάνιων αυτών προσωπικοτήτων. Καλεσμένος τους θα είναι ο διακεκριμένος Έλληνας θεωρητικός φυσικός, Δημήτρης Νανόπουλος.

Είσοδος: Ελεύθερη

Περισσότερες από 130 εκδηλώσεις σας περιμένουν τον Νοέμβριο στα Public. Ενημερωθείτε για όλο το πρόγραμμα στο blog.public.gr