Οταν στον Τραμπ έδειχναν το Παρίσι, αυτός κοίταζε την Μπριζίτ Τρονιέ - Free Sunday
Οταν στον Τραμπ έδειχναν το Παρίσι, αυτός κοίταζε την Μπριζίτ Τρονιέ

Οταν στον Τραμπ έδειχναν το Παρίσι, αυτός κοίταζε την Μπριζίτ Τρονιέ

Δείπνο στον πύργο του Άιφελ έχοντας το φωτισμένο Παρίσι στα πόδια τους, παρέθεσαν ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγος του στον αμερικανό ομόλογο του, Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγο του Μελάνια, οι οποίοι επισκέπτονται την γαλλική πρωτεύουσα, όπου θα παραστούν στους σημερινούς εορτασμούς για την πτώση της Βαστίλλης.
«Η φιλία ανάμεσα στις χώρες μας και θα προσθέσω και ανάμεσά μας, είναι αρραγής. Οι κατά καιρούς διαφωνίες μας δεν είναι τίποτα μπροστά στους αθάνατους δεσμούς πολιτισμού, μοίρας και ελευθερίας που μας ενώνουν» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.
«Διαφωνώ με τον τρόπο που ερμήνευσαν και τη σημασία που δίνουν στη συμφωνία για το κλίμα οι Ηνωμένες Πολιτείες. Μιλήσαμε για αυτή τη διαφωνία όπως πρέπει να κάνουν οι ηγέτες. Θα έπρεπε αυτό να εμποδίσει τις συζητήσεις μας σε άλλα θέματα; Οπωσδήποτε όχι, σε καμία περίπτωση. Έχουμε κοινές απόψεις και στόχους σε πολλά άλλα ζητήματα», τόνισε από την πλευρά του ο Εμανουέλ Μακρόν.
Πάντως σήμερα στο ΠΑρίσι έχει προγραμματιστεί μεγάλη διαδήλωση κατά της παρουσίας και των πολιτικών του κ.Τραμπ με κινητοποίηση μέσω των social media φέρει τον τίτλο «Το Παρίσι εναντίον του Τραμπ».
Ο κ.Τραμπ για άλλη μια φορά τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας για το σχόλιό του προς την σύζυγο του Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ.
«Είστε σε εξαιρετική κατάσταση. Πανέμορφη» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος στα πρώτα λεπτά συνάντησης με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.