Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλωσόρισε στη ΝΔ τον Γ. Καλλιάνο - Free Sunday
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλωσόρισε στη ΝΔ τον Γ. Καλλιάνο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλωσόρισε στη ΝΔ τον Γ. Καλλιάνο

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης καλωσόρισε στη Νέα Δημοκρατία ένα νέο άνθρωπο και πολιτικό, τον Γιάννη Καλλιάνο, ο οποίος τον επισκέφθηκε στα γραφεία του Κόμματος και εντάχθηκε στην Παράταξη, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική Παράταξη που ενώνει όλους τους Έλληνες και υποδέχεται κάθε δημιουργικό άνθρωπο που θέλει να συμβάλλει στην μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία υπέρ των μεταρρυθμίσεων.

Δήλωση με την οποία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για συμπόρευσή του με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε και ο πρώην εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Καλλιάνος.

"Πήρα πολύ σοβαρά υπ’ όψιν μου τις απόψεις εκατοντάδων πολιτών με τους οποίους συζήτησα. Πρυτανεύει στην απόφασή μου η βούληση να αγωνιστώ για την απομάκρυνση από την εξουσία της σημερινής αναξιόπιστης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Παρακολούθησα με προσοχή τις τοποθετήσεις όλων των πολιτικών αρχηγών από το βήμα της ΔΕΘ. Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό για τη Συμφωνία Αλήθειας και τις μεταρρυθμίσεις για την έξοδο από την κρίση, είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση για την πατρίδα μας.

Πιστεύω στην ανανέωση της πολιτικής ζωής, στην αξιοκρατία και θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για να ξεπεραστούν οι παθογένειες του χθες στη χώρα μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καλλιάνος διετέλεσε εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων και αποχώρησε από το κόμμα τον Αύγουστο, καταγγέλλοντας «παλαιοκομματικές νοοτροπίες» και σημειώνοντας ότι απεχθάνεται να βαδίζει αντίθετα με τα «πιστεύω» του «όντας έμμεσος υποστηρικτής ενός Πρωθυπουργού που διέλυσε τη χώρα».

Έκτοτε, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης άφηνε αιχμές για τους λόγους αποχώρησής του, κρίνοντας ότι ήταν προδιαγεγραμμένη η πορεία του προς τη Νέα Δημοκρατία.