Παππάς: Σήμερα στη Βουλή η διάταξη που επαναφέρει τις αρμοδιότητες του ΕΣΡ - Free Sunday
Παππάς: Σήμερα στη Βουλή η διάταξη που επαναφέρει τις αρμοδιότητες του ΕΣΡ

Παππάς: Σήμερα στη Βουλή η διάταξη που επαναφέρει τις αρμοδιότητες του ΕΣΡ

Μιλώντας στον Real FM, και ερωτηθείς για την πρόταση Πολύδωρα, είπε πως ο κ. Πολύδωρας δεν είναι πολιτικός φίλος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένας άνθρωπος που έχει υπάρξει πολιτικός αντίπαλος για πάρα πολλά χρόνια, ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

«Η Ν.Δ. ακόμη και αυτό το πρόσωπο βρήκε τη δυνατότητα να το κατηγορήσει, να κόψει δηλαδή οποιαδήποτε δυνατότητα συνεννόησης» πρόσθεσε.

Στο ερώτημα αν θα επιμείνει σε αυτήν την πρόταση ή αν η κυβέρνηση θα πάει με άλλη πρόταση στη συνεδρίαση, ο κ. Παππάς σημείωσε πως αρμόδιος να απαντήσει για τις λεπτομέρειες είναι ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης.

Κληθείς να σχολιάσει την πρόταση Λοβέρδου για τον Ροδόλφο Μορώνη για την προεδρία του ΕΣΡ, ο υπουργός Επικρατείας είπε πως ο κ. Μορώνης είναι στα πρόσωπα που μπορούν να είναι στο ΕΣΡ. Σημειώνεται πως η κυβέρνηση έχει προτείνει το κ. Μορώνη για την αντιπροεδρία του ΕΣΡ.

Η πρότασή η δική μας είναι γνωστή και συγκεκριμένη, συμπλήρωσε ο υπουργός Επικρατείας, υποστηρίζοντας πως αποκαλύπτεται το ποιες δυνάμεις έχουν γνώμη για τα πρόσωπα ή ποιες τα χρησιμοποιούν ως πρόσχημα για να μη συναινέσουν, γιατί δεν θέλουν να γίνει κανονική αδειοδότηση.

Για τα αιτήματα παραίτησής του από πλευράς Ν.Δ., σχολίασε πως στη θέση αυτή βρίσκεται γιατί απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού.

Ερωτηθείς για το δημοσίευμα περί ταξιδιού του στη Βενεζουέλα με τον κ. Αρτεμίου και τις βολές σε βάρος του από τη Ν.Δ., ο κ. Παππάς παραδέχθηκε ότι το ταξίδι έχει γίνει, όμως έκανε λόγο για προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δημιουργήσει εντυπώσεις.