Τα Jumbo απέσυραν το τραγούδι της ΝΔ από το spot με Ψωμιάδη - Free Sunday
Τα Jumbo απέσυραν το τραγούδι της ΝΔ από το spot με Ψωμιάδη

Τα Jumbo απέσυραν το τραγούδι της ΝΔ από το spot με Ψωμιάδη

Την αντικατάσταση από το διαφημιστικό spot της επιχείρησης του τραγουδιού του Ρομπερτ Ουίλιαμς, το οποίο στη δεκαετία του 1980 είχε αναδειχτεί σε ύμνο της ΝΔ, ανακοίνωσε το Jumbo σε μία προσπάθεια με “στόχο ωστόσο, την αποφυγή κάθε παρερμηνείας ή συσχετισμού”.

Η ανακοίνωση του Jumbo έχει ως εξής:

«Τα καταστήματα Jumbo εκπροσωπώντας με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο τη βιομηχανία της χαράς δίνουν και φέτος δυναμικά το παρόν στην γιορτή της αποκριάς. Με αφορμή το νέο μας διαφημιστικό σποτ για τις απόκριες στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, διευκρινίζουμε ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση σχολιασμού και εμπλοκής στην πολιτική σκηνή της χώρας. Το τραγούδι, όπως και το concept του διαφημιστικού σποτ επαναφέρει τον κ. Ψωμιάδη στο σκηνικό των αποκριών μέσω ενός χαρακτήρα που είχε υποδυθεί και στο παρελθόν. Κάθε άλλος συσχετισμός είναι ατυχής.

Επιπλέον σημειώνουμε ότι η χρήση του τραγουδιού είναι καθόλα νόμιμη και έχουν εξασφαλιστεί τα δικαιώματα χρήσης από το συνθέτη / αποκλειστικό δικαιούχο. Με στόχο ωστόσο, την αποφυγή κάθε παρερμηνείας ή συσχετισμού, αποφασίσαμε οικειοθελώς να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης της διαφήμισης, και εν προκειμένω του τραγουδιού με το οποίο κλείνει το διαφημιστικό σποτ αναδεικνύοντας εμπράκτως την πρόθεσή μας για μη σύνδεση με πολιτικά κόμματα».