Γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη στου Ψυρρή - Free Sunday
Γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη στου Ψυρρή

Γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη στου Ψυρρή

 

Μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του καταστήματος Zeus & Dione της Μαρέβας Μητσοτάκη στην οδό Τάκη 6, στου Ψυρρή προκάλεσε εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούνταν σύμφωνα με τις πληροφορίες από δύο γκαζάκια.

Η φωτιά που ακολούθησε την έκρηξη, που έγινε περίπου τις 3:00 το πρωί, δεν επεκτάθηκε και έτσι προκλήθηκαν μόνο περιορισμένες ζημιές.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει άνδρες της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.

«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει», έγραψε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

«Τα έχω περάσει και τα ξέρω. Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό... Καταλαβαίνουν που οδηγούν τη Χώρα;» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, το βιβλιοπωλείο του οποίου έχει δεχτεί πολλές φορές διάφορες επιθέσεις. 

 «Η κα Μητσοτάκη έχει στοχοποιηθεί με τρόπο τόσο χυδαίο. Έχω σοκαριστεί με τον τρόπο που την έβαλαν στο κάδρο, χυδαιολόγησαν και συκοφάντησαν τη γυναίκα, επειδή έκανε το έγκλημα να παντρευτεί τον Μητσοτάκη», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος επικαλέστηκε και τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας Documento για να καταλήξει: «Δεν έχει στοχοποιηθεί γυναίκα πολιτικού όσο η κα Μητσοτάκη».

 «Όταν στοχοποιείς έναν άνθρωπο επειδή είναι σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή επειδή είναι επιχειρηματίας, αυτά είναι τα αποτελέσματα! Η ατραπός στην οποία έχει μπει η κυβέρνηση, χτυπάει ευθέως την ποιότητα της δημοκρατίας μας», σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε ανάρτηση του, ο Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι στοχοποίησε την κ.Γραμπόφσκι στην εφημερίδα του,, αναφέρει ότι καταδικάζει την επίθεση αλλά παράλληλα προτρέπει τον Κυριάκο Μητσοτάκη προτού μιλήσει για στοχοποίηση να εξετάσει το ενδεχόμενο να πρόκειται και για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τους ποινικούς συνεταίρους της γυναίκας του ή άλλου είδους δυσαρεστημένους.