Πόρισμα χωρίς ευθύνες για τα δάνεια των ΜΜΕ αλλά ο Παπαγγελόπουλος απειλεί πάλι τη «διαπλοκή» - Free Sunday
Πόρισμα χωρίς ευθύνες για τα δάνεια των ΜΜΕ αλλά ο Παπαγγελόπουλος απειλεί πάλι τη «διαπλοκή»

Πόρισμα χωρίς ευθύνες για τα δάνεια των ΜΜΕ αλλά ο Παπαγγελόπουλος απειλεί πάλι τη «διαπλοκή»

Στην ολομέλεια της βουλής ξεκινά στη 1 μετά το μεσημέρι. η συζήτηση για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής,  σχετικά με τη διερεύνηση της νομιμότητας  της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας.

Παρά το γεγονός ότι ο θησαυρός που αναζητούσε ο ΣΥΡΙΖΑ απεδείχθη άνθρακες, διότι δεν κατάφεραν να στοιχειοθετήσουν ποινικές ευθύνες, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σε  συνέντευξη του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» απειλεί με «δυσάρεστες εκπλήξεις τους φοροφυγάδες και στους εκπροσώπους της διαπλοκής»

«Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πριν πουν, όμως, οτιδήποτε για τις δανειοδοτήσεις κομμάτων και ΜΜΕ από τις τράπεζες, πρέπει να πουν στον λαό ποιοι πήραν τα δάνεια, γιατί τα πήραν, τι τα έκαναν, αν θα τα επιστρέψουν και πότε. Η συζήτηση στη Βουλή που προβλέπεται ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική, θα αναδείξει, πιστεύω, κάθε είδους ευθύνη για τη λεηλασία που έλαβε χώρα για πάρα πολλά χρόνια σε βάρος του ελληνικού λαού» υποστηρίζει ο κ. Παπαγγελόπουλος.