Απαντήσεις στα δικαστήρια και στις κάλπες - Free Sunday
Απαντήσεις στα δικαστήρια και στις κάλπες

Απαντήσεις στα δικαστήρια και στις κάλπες

Την κατάθεση αγωγής και μήνυσης κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη προανάγγειλε με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο ανιψιό του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης, τον οποίο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ντοκουμέντο», που τον εμπλέκει στην υπόθεση της Energa και του Αριστείδη Φλώρου, υιοθέτησε το Μέγαρο Μαξίμιυ.

«Δεν γνωρίζω τον κ. Βαξεβάνη και τη συμμορία στην οποία μετέχει. Σύντομα ωστόσο θα έχω την ευκαιρία να τον γνωρίσω. Θα κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου μαζί με όσους υιοθέτησαν τις λάσπες του -όσο ψηλά κι αν βρίσκονται- μετά την αγωγή και τη μήνυση που θα τους κοινοποιήσω» αναφέρει ο κ. Δημητριάδης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ.Δημητριάδης, ο οποίος αναφέρεται στο δημοσίευμα ως δικηγόρος του Αριστείδη Φλώρου, υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προφυλάκιση, η οποία έγινε επί διακυβέρνησης ΝΔ.

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη. κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υιοθετεί ανυπόστατο δημοσίευμα, στρατηγική που γίνεται φανερή από την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου που ανέφερε ότι «ένα ακόμη μεγάλο σκάνδαλο φαίνεται να ακουμπά προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη».

Δεν θα μείνει αναπάντητη η επιχείρηση λάσπης που εκτυλίσσεται εναντίον στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και ανθρώπων κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε η κυρία Σπυράκη, η οποία προσέθεσε ότι «αναμένουμε να αποδοκιμαστεί ο πρωθυπουργός.