Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του εισαγγελέα Ντογιάκου - Free Sunday
Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του εισαγγελέα Ντογιάκου

Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του εισαγγελέα Ντογιάκου

Σε πρόβλημα που ενδεχομένως είχε στη συνδεσμολογία του αποδίδει η αστυνομία το γεγονός ότι δεν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός που εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου στο Βύρωνα, σήμερα Τρίτη, τα ξημερώματα.

Οι δράστες ενημέρωσαν για τον εκρηκτικό μηχανισμό με τηλεφώνημα λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα στην Εφημερίδα των Συντακτών και ιστοσελίδα.

Ο άγνωστος που έκανε το τηλεφώνημα είπε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην οδό Αδραμυτίου στο Βύρωνα, ότι θα ενεργοποιηθεί σε 20 λεπτά και ότι δεν είναι φάρσα.

Άμεσα στην περιοχή έφτασαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που μετά από έρευνες εντόπισαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό μέσα σε κατσαρόλα.

Η περιοχή αποκλείστηκε ενώ οι άνδρες των ΤΕΕΜ προσπαθούν να απενεργοποιήσουν πλήρως τον μηχανισμό χωρίς να προχωρήσουν σε ελεγχόμενη έκρηξη προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα στη συνέχεια να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στους δράστες διατηρώντας άθικτο τον μηχανισμό.