Παραιτείται από το Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης - Free Sunday
Παραιτείται από το Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης

Παραιτείται από το Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την ηγεσία του Ποταμιού εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε στο δελτίο ειδήσεων ο ΣΚΑΪ.

Εν τω μεταξύ, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο κ. Θεοδωράκης εισηγήθηκε να πάρει τη θέση του στην ηγεσία του κόμματος ο Γιώργος Μαυρωτάς. 

Ακόμη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού, ο κ. Θεοδωράκης εισηγήθηκε να μην κατέβει το κόμμα στις πρόωρες εθνικές εκλογές που όπως γνωστοποίησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, «απόφαση του πρωθυπουργού είναι να γίνουν στις 7 Ιουλίου».

Πάντως, ο κ. Θεοδωράκης είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα ακούσει τα στελέχη σε όλη την Ελλάδα για να εκφράσει την τελική του άποψη.

Παράλληλα, ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθάρισε, όπως λένε οι πληροφορίες, ότι δεν θα είναι υποψήφιος με άλλο κόμμα στις εθνικές εκλογές.

Οι πληροφορίες για την παραίτηση του Σταύρου Θεοδωράκη έρχονται στον απόηχο των ευρωεκλογών της Κυριακής όπου το Ποτάμι συγκέντρωσε 1,51%, με καταμετρημένο το 98,73% των ψήφων.