Ο πρέσβης Πάιατ συνεχίζει τα ανοίγματα στον Μητσοτάκη - Free Sunday
Ο πρέσβης Πάιατ συνεχίζει τα ανοίγματα στον Μητσοτάκη

Ο πρέσβης Πάιατ συνεχίζει τα ανοίγματα στον Μητσοτάκη

Τη θέση του για νέες ευκαιρίες στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, επανέλαβε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες, ο πρέσβης των ΗΠΑ, στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ σε απάντηση του, στην ανάρτηση που είχε κάνει στο twitter, ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο.

«Συγχαρητήρια Γιώργο. Μεγάλα σχέδια από την αμερικανική πλευρά για την ενίσχυση του μομέντουμ και τις νέες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας», απάντησε ο κ.Πάιατ

Ο κ.Κουμουτσάκος είχε γράψει:

«Μια νέα ελπιδοφόρα ημέρα για την Ελλάδα. Με πολιτική σταθερότητα. Με ισχυρό Πρωθυπουργό. Με μεταρρυθμιστική πνοή. Χωρίς Χρυσή Αυγή.Ο @kmitsotakis και η @neademokratia με ευθύνη, μέτρο, όραμα και πρόγραμμα στην αφετηρία μιας νέας εποχής».

Χθες ο Αμερικανός πρέσβης είχε προσφέρει νωρίτερα «τα θερμότερα συγχαρητήρια του» για τη νίκη του στις εκλογές στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Πάιατ, με μήνυμά του στο Twitter, και είχε εκφράσει την ανυπομονησία του να συνεργαστεί με τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας.

«Warmest congratulations to the people of #Greece  on national elections and to  @kmitsotakis for @neademocratia's victory. I look forward to working with him as Greece’s next Prime Minister»