Ζούλας για πρόεδρος και Γαμπρίτσιος για διευθύνων σύμβουλος στην ΕΡΤ - Free Sunday
Ζούλας για πρόεδρος και Γαμπρίτσιος για διευθύνων σύμβουλος στην ΕΡΤ

Ζούλας για πρόεδρος και Γαμπρίτσιος για διευθύνων σύμβουλος στην ΕΡΤ

Την απόφαση της ότι θα προτείνει τον Κωνσταντίνο Ζούλα ως πρόεδρο και τον Γιώργο Γαμπρίτσο ως διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Ο Γιώργος Γαμπρίτσος θεωρείται από τους πλέον πολύπειρους τεχνοκράτες των ΜΜΕ. Απόφοιτος του Polytechnic Institute of New York με πτυχίο Master of Science in Electrical and Computer Engineering, ξεκίνησε την καριέρα του στην Αμερική όπου υπήρξε επί δέκα χρόνια στέλεχος του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CBS. Επέστρεψε στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 και ήταν από τους βασικούς συντελεστές που κατά κυριολεξία έστησαν το MEGA, ενώ έχει εργαστεί επί χρόνια στη Nova και στην Cosmote TV.Έχει, μάλιστα, αναλάβει ξανά, για λίγους μήνες, τα ηνία της ΕΡΤ .

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας έχει μεγάλη θητεία στην έντυπη δημοσιογραφία καθώς υπήρξε επί 26 χρόνια συντάκτης και αρθρογράφος της Καθημερινής, έχει παράλληλα μεγάλη πείρα τόσο στην ιδιωτική όσο και στην δημόσια τηλεόραση. Υπήρξε επί χρόνια ανταποκριτής του Αντ1 στις Βρυξέλλες και στη συνέχεια πολιτικός συντάκτης και παρουσιαστής ειδήσεων. Τα τελευταία χρόνια ήταν διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κ.Μητσοτάκη ως προέδρου της ΝΔ.