Συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση του βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης - Free Sunday
Συνεχίζεται η έρευνα για την  υπόθεση του βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση του βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Τα πορίσματα που θα βγάλει η έρευνα της Αστυνομίας θα αποδοθούν ξανά στην Δικαιοσύνη, η οποία και θα αποφασίσει, δήλωσε ο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, όταν προσερχόμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου της Θεσσαλονίκης, ρωτήθηκε για την καταγγελία βιασμού σε ξενοδοχείο της πόλης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Η Αστυνομία εμπιστεύομαι ότι κάνει με επαγγελματικό και άξιο τρόπο τη δουλειά της. Θέλω να ενημερωθώ πιο συγκεκριμένα», είπε και τόνισε ότι «οι νόμοι είναι νόμοι και πρέπει να τηρούνται για όλους, οποίοι και αν είναι αυτοί, ετσι γίνεται σε μια σοβαρή χώρα, λειτουργούν οι θεσμοί κι αυτό θα γίνει και εδώ».Ο κ.Θεοδωρικάκος επέλεξε να έρθει στο συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα, γιατί υπάρχει το γραφείο Ενδοοικογενειακής βίας, «το οποίο δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες που δέχονται ψυχική και σωματική βία, στο πλαίσιο μιας σχέσης ή ενός γάμου, να καταγγείλουν τα περιστατικά».

«Έχω έρθει πρώτα από όλα να επιβραβεύσω τους τέσσερις αστυνομικούς οι οποίοι πριν από περίπου ένα μήνα έσωσαν μια γυναίκα, της έσωσαν τη ζωή, το είχα υποσχεθεί ότι θα το κάνω και ήρθα να το κάνω», είπε ενώ προσέθεσε:

«Ας προσέχουμε όλοι πως μεγαλώνουμε ιδίως τα αγόρια μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα τα αγόρια μας όπως και τα κορίτσια μας πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον, να υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Ανδρισμός είναι να είσαι ευγενικός, να αγαπάς και να σέβεσαι μια κοπέλα κι μια γυναίκα».