Καμμένα αυτοκίνητα με απανθρακωμένα πτώματα - Free Sunday
Καμμένα αυτοκίνητα με απανθρακωμένα πτώματα

Καμμένα αυτοκίνητα με απανθρακωμένα πτώματα

Δύο άτομα εντοπίστηκαν νεκρά από την πυροσβεστική που έσπευσε να κατασβέσει φωτιές σε ΙΧ αυτοκίνητα στην Βουλιαγμένη και το Κερατσίνι τα ξημερώματα της Τετάρτης. 
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα όταν άνδρες της Πυροσβεστικής εντόπισαν απανθρακωμένο άτομο, ενώ επιχειρούσαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Σχιστού, στον Σκαραμαγκά.
Αρχικά η Πυροσβεστική απέδωσε την πυρκαγιά, η οποία προήλθε από εύφλεκτο υγρό σε εγκληματική ενέργεια, αλλά οι εκτιμήσεις της αστυνομίας μιλούν για περιστατικό αυτοκτονίας καθώς στο αυτοκίνητο βρέθηκε αλκοόλ.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ΙΧ ανήκει σε αστυνομικό αλλά ο νεκρός στο όχημα είναι ο αδερφός του, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 
Στις 5:20 η πυροσβεστική κλήθηκε να σβήσει πυρκαγιά σε σταθμευμένο όχημα στην παραλία Καβουρίου. Όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τις φλόγες εντόπισαν άλλο ένα απανθρακωμένο άτομο. Οι έρευνες παραμένουν στο σκοτάδι αν και αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.