Νιώστε νέοι ξανά διαβαίνοντας το κατώφλι των 50 ετών - Free Sunday
Νιώστε νέοι ξανά διαβαίνοντας το κατώφλι των 50 ετών

Νιώστε νέοι ξανά διαβαίνοντας το κατώφλι των 50 ετών

Ελάτε στην Ημερίδα της Υγείας και της Ευεξίας για να μάθετε πως θα κερδίσετε την 2η νεότητα, στη μέση ηλικία. Η θεματολογία των διακεκριμένων επιστημόνων και ειδικών που συμμετέχουν στην ημερίδα «Η νεότητα στη μέση ηλικία» αναπτύσσεται σε 5 άξονες που περιλαμβάνουν: Ό, τι καινούριο στην ιατρική επιστήμη και την κοσμητολογία. Tα νέα trends στη διατροφή και την αντιγήρανση. Τις νέες επαναστατικές θεραπείες και φόρμουλες. Τις πλέον εξελιγμένες μέθοδοι πρόληψης και θεραπείας και τέλος, τους  παράγοντες που διασφαλίζουν υγεία, ευεξία, ποιότητα ζωής και μακροζωία. Σκοπός της Ημερίδας, εκτός από την ενημέρωση του κοινού, είναι η μετάδοση του μηνύματος ότι η μέση ηλικία αποτελεί τη δεύτερη νεότητα στη ζωή του κάθε ανθρώπου, μια ακόμα ευκαιρία για επανεκκίνηση του οργανισμού, μια περίοδο που όλοι μπορούν να βιώσουν δημιουργικά και απολαυστικά!

Την Ημερίδα διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης βασισμένη σε μια ιδέα της Δημοσιογράφου-Συγγραφέα Αννας Μαρίας Παπίρη και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στο ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza, στην πλατεία Συντάγματος από τις 10.30 π.μ. μέχρι τις 6.30 μ.μ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες, προβολές, διαδραστικές παρουσιάσεις, ενώ το πρόγραμμα είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να υπάρχει ελεύθερος  χρόνος για διάλογο του κοινού με τους ειδικούς, καθώς και για επίσκεψη και ενημέρωση στα περίπτερα των χορηγών.

Η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης υπόσχεται γνώση, εμπειρίες και πολλά υπέροχα δώρα σε όλους όσοι παρακολουθήσουν την Ημερίδα. Με το σύνθημα "Η νεότητα είναι στάση ζωής" σας περιμένουμε στην απόλυτη εμπειρία ευεξίας και ομορφιάς. Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ημερίδας και οι ομιλητές στο www.ilovemylife.gr