Τι, ποιος, που, πότε και γιατί... - Free Sunday
Τι, ποιος, που, πότε και γιατί...

Τι, ποιος, που, πότε και γιατί...

Η Τζένιφερ Λόρενς βγάζει την καρδιά της
Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την επόμενη ταινία του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι με τίτλο «Mother!» και πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόρενς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στο Φεστιβάλ των Καννών. Ανήμερα της Ημέρας της Μητέρας, όμως, δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη επίσημη αφίσα του «Mother!». Σε αυτήν βλέπουμε μια εικονογραφημένη εκδοχή της Λόρενς να κρατά στα χέρια της την καρδιά της, την οποία προφανώς έχει μόλις ξεριζώσει από το στήθος της. Το ύφος της είναι γαλήνιο, σχεδόν χαμογελά, και την όλη αναπαράσταση περιβάλλει ένα μοτίβο στο στιλ των πινάκων του Φέρντιναντ Μπάουερ, με λουλούδια και άγρια βλάστηση. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το «Mother!» είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ στο οποίο, εκτός από τη Λόρενς, πρωταγωνιστούν οι Χαβιέρ Μπαρδέμ, Κρίστεν Γουίγκ, Εντ Χάρις και Μισέλ Φάιφερ.

Πού βρίσκεται σήμερα ο ιδρυτής του MySpace;
Ο MySpace Tom, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Τοµ Άντερσον, ήταν ένας από τους ιδρυτές του MySpace. Το 2005, μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε, το κοινωνικό δίκτυο πουλήθηκε για 580 εκατ. δολάρια, οπότε ο Άντερσον θα μπορούσε να μην ξαναδουλέψει ποτέ στη ζωή του. Όπως αναφέρει το BoredPanda, από το 2011 ο Τοµ Άντερσον ακολουθεί το πάθος του για τη φωτογραφία και τώρα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο αναζητώντας την καλύτερη φωτογραφία.

Ο Τζιμ Πάρσονς παντρεύτηκε
Ο Τζιμ Πάρσονς, ο αγαπημένος Σέλντον Κούπερ του «Big Bang Theory», παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του Τοντ Σπάιγουοκ. Οι πληροφορίες για τον γάμο είναι ελάχιστες, ωστόσο το «Page Six» αναφέρει πως η τελετή έλαβε χώρα στο Rainbow Room στη Νέα Υόρκη. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Πάρσονς δήλωνε πως ούτε ο ίδιος ούτε ο Σπάιγουοκ βιάζονταν να παντρευτούν. Όταν ρωτήθηκε για το θέμα στην εκπομπή «The View» το 2015, είπε: «Δεν ξέρω. Για το μεγαλύτερο κομμάτι της ενήλικης ζωής μου δεν υπήρχε αυτή η πιθανότητα και τώρα έχει αρχίσει να με ενδιαφέρει περισσότερο και είμαι σαφώς υπέρ της κίνησης, και αν ένας δικός μου γάμος μπορεί να βοηθήσει τον εν λόγω θεσμό γενικότερα (σ.σ.: τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών), ακόμη και αυτό θα αρκούσε για να το κάνω». Ο Πάρσονς και ο Σπάιγουοκ, ο οποίος είναι γραφίστας στο επάγγελμα, είναι μαζί εδώ και 14 χρόνια.

Πόσο αξίζει η βασίλισσα Ελισάβετ;
Μπορεί στις καρδιές των Βρετανών η αξία της Ελισάβετ, της μακροβιότερης βασίλισσας στην Ιστορία, να είναι ανεκτίμητη, ωστόσο στην πραγματικότητα μπορεί να μετρηθεί και δεν είναι και μικρή. Σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε το «Time», η προσωπική περιουσία της Ελισάβετ ανέρχεται στα 490 εκατ. δολάρια, ενώ ολόκληρης της βασιλικής οικογένειας εκτιμάται ότι είναι 595 εκατ. δολάρια. Τα περισσότερα χρήματά της προέρχονται από επενδύσεις που έχει κάνει σε έργα τέχνης, καθώς και από τη συλλογή της από γραμματόσημα, αλλά και από τα ακίνητα που έχει κληρονομήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο το 2016 η βασίλισσα Ελισάβετ έβγαλε 61 εκατ. δολάρια.

(0 ψήφοι)