Βραδιά disco στο gazarte - Free Sunday
Βραδιά disco στο gazarte

Βραδιά disco στο gazarte

 

Oι Dreamy Whispers, το συγκρότημα που έχει εξελίξει το «κεφάλαιο» διασκευή σε άλλο επίπεδο, επιστρέφει στο Roof Stage του gazarte την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου για να μας ταξιδέψει στον χωροχρόνο με αφετηρία την "σπουδαιότητα" της Disco στην καθημερινή μας ζωή αλλά και την ανάγκη για ένα λαϊκό τσα-τσα λίγο πριν έρθει το μεσημέρι.

Οι Dreamy Whispersσέβονται τους όρους της πολυφωνίας και είναι έτοιμοι να κάνουν κυριολεκτικά τα πάντα (όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με εσάς) για να ερωτευτείτε και συμπορευτείτε μέσα από τα live τους.

 

Ποιοί είναι οι Dreamy Whispers

Με βασικό όργανο την φωνή και εξοπλισμένοι μόνο με μια κιθάρα, ένα μπάσο και ενίοτε κάποιο κρουστό, πέντε δεξιοτέχνες μουσικοί ξεκίνησαν με πρόβες προσπαθώντας να πειράξουν και να δώσουν την δική τους εκδοχή σε αγαπημένα κομμάτια της disco, ροκ και pop.

Αποτέλεσμα των παραπάνω πειραματισμών οι live session βιντεοσκοπήσεις και ηχογραφήσεις τραγουδιών των Michael Jackson, Sia, Pharrell Williams, Bruno Mars, Ace of Base και άλλων σε διάφορα μπάρ, πάρκα, σοκάκια και σπίτια αλλά και το πρώτο official video clip του σχήματος, το «Λαϊκό Τσατσά» σε στίχους και μουσική Απόστολου Καλδάρα.

 

GAZARTE ROOF STAGE
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Ώρα έναρξης: 22.30

 

Οι Dreamy Whispers είναι:
Ειρήνη Ψυχράμη: φωνή
Βιργινία Φραγκούλατζη: φωνή
Απόστολος Ψυχράμης: φωνή
Δημήτρης Δρόσος: φωνή
Φώτης Παπαθεοδώρου: μπάσο, κιθάρα, cajon, programming