Γέννησε η Beyonce; - Free Sunday
Γέννησε η Beyonce;

Γέννησε η Beyonce;

Τις τελευταίες δέκα ώρες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σύμφωνα με τις οποίες η Beyonce και ο Jay Z έγιναν ξανά γονείς, καθώς έχουν ήδη μια κόρη πέντε ετών, την Blue Ivy.

Σύμφωνα με το περιοδικό Peopleπηγή κοντά στην οικογένεια Carter διέρρευσε την είδηση χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το φύλο των διδύμων ή το νοσοκομείο που γέννησε η pop star.

Η 35χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως είναι έγκυος σε δίδυμα τον Φεβρουάριο, με μία εντυπωσιακή φωτογραφία στο Instagram.

 

 

We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over. We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you for your well wishes. - The Carters

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Beyonce έχει κάνει εμφανίσεις όπως τα Βραβεία Grammy και η πρεμιέρα της ταινίας Η πεντάμορφη και το τέρας.

Τον  Απρίλιο μαζί με τον σύζυγος της πέρασαν λίγες μέρες στα νησιά Bora Bora για να γιορτάσουν την 9η επέτειο του γάμου τους.

 

«Ωστόσο δεν έχουν βρει ακόμα το τέλειο σπίτι να αγοράσουν  για αυτό προσάρμοσαν την ενοικιαζόμενη έπαυλη του στο Beverly Hills», αποκαλύπτει η ίδια πηγή στο People.

Όπως είναι λογικό, όλοι οι θαυμαστές της Beyoncé (και δεν είναι και λίγοι) ανυπομονούν να γνωρίσουν τα δίδυμα, οπότε όλοι περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας, ή έστω μία φωτογραφία στα social media.