Χωρίζουν: Τζένιφερ Άνιστον - Τζάστιν Θερού - Free Sunday
Χωρίζουν: Τζένιφερ Άνιστον -  Τζάστιν Θερού

Χωρίζουν: Τζένιφερ Άνιστον - Τζάστιν Θερού

 

Με μία αιφνιδιαστική και λιτή ανακοίνωση, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού ανακοίνωσαν πως ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους στη ζωή και παίρνουν διαζύγιο, ύστερα από μόλις δυόμισι χρόνια γάμου.

Η σχέση του ζευγαριού, που γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας "Tropic Thunder", δίηρκεσε επτά χρόνια, ενώ αποφάσισαν τελικά να παντρευτούν στα μέσα του 2015, σε ένα γάμο που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, ανακοινώνοντας το διαζύγιο, Άνιστον και Θερού αναφέρουν:

«Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε κάθε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και λήφθηκε με αγάπη, στο τέλος της περασμένης χρονιάς. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους σαν ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την φιλία μας. Κανονικά, θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά, αλλά δεδομένου ότι η βιομηχανία του κουτσομπολιού δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία για υποθέσεις και ανακαλύψεις, θελήσαμε να αποκαλύψουμε ευθέως την αλήθεια. Οτιδήποτε δημοσιεύεται για εμάς και δεν προέρχεται απευθείας από εμάς, είναι η φαντασία κάποιου άλλου. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον».

Χαμός στο twitter για φήμες με τον Μπραντ

Ο πρώτος γάμος της ελληνομαερικανίδας ηθοποιού ήταν φυσικά με τον Μπραντ Πιτ. Οι δύο τους ήταν από τα αγαπημένα ζευγάρια του Χόλυγουντ. Χώρισαν όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων «Ο κύριος και η κυρία Σπιθ» ο Μπραντ γνώρισε την Ατζελίνα Τζολί.

18 χρόνια μετά το διαζύγιο τους για πρώτη φορά είναι και οι δύο ελεύθεροι. Αυτό σκέφτηκαν και οι χρήστες του twitter που τους θέλουν μαζί και οργίασαν.