Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε... - Free Sunday
Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε...

Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε...

Αχ, Πίπα!

Ένας 35χρονος είχε την παράνομη και επικίνδυνη ιδέα να χακάρει τον λογαριασμό της Πίπα Μίντλετον στο iCloud. Τελικά την πάτησε, γιατί η Σκότλαντ Γιαρντ τον τσίμπησε μετά την κλοπή 3.000 προσωπικών φωτογραφιών από τον λογαριασμό της. Ανάμεσά τους φωτογραφίες της αδερφής της, της δούκισσας του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, όπως και των παιδιών της, του πρίγκιπα Τζορτζ και της πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Φανερά τα απόκρυφα

Ξέραμε ότι η Μαράια Κάρεϊ και ο πολυεκατομμυριούχος αρραβωνιαστικός της Τζέιμς Πάκερ έκαναν διακοπές στη Μύκονο μαζί με τα δυο παιδιά της από προηγούμενο γάμο αλλά δεν ξέραμε ότι της αρέσει να κυκλοφορεί τόσο ελεύθερη. Το λευκό της καφτάνι αποκάλυψε με τη βοήθεια του ήλιου και του αέρα ότι από μέσα δεν φορούσε τίποτα και κάποιοι είπαν ότι μπορεί να ήταν πρόβα νυφικού, αφού σύντομα θα παντρευτεί τον αγαπημένο της. Αν έτσι έχουν τα πράγματα, μιλάμε για πολύ προχωρημένη πρόβα.

Οι διακοπές εδώ είναι μόδα

Στο Πόρτο Χέλι έκανε διακοπές πριν από λίγες μέρες ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Marc Jacobs. Έμεινε στο πολυτελές συγκρότημα Amanzoe, εκεί όπου είχε παραθερίσει η οικογένεια Μπέκαμ, που προφανώς και το διαφήμισε στο διεθνές τζετ σετ. Μαζί του ήταν ο σύντροφός του, το μοντέλο Char de Francesco, τον οποίο ο σχεδιαστής φωτογράφιζε συνέχεια, αν κρίνει κανείς από τις αναρτήσεις στο Instagram.