Η Κέιτ Γουίνσλετ σε ταινία επιβίωσης (trailer) - Free Sunday
Η Κέιτ Γουίνσλετ σε ταινία επιβίωσης (trailer)

Η Κέιτ Γουίνσλετ σε ταινία επιβίωσης (trailer)

Η βραβευμένη με Όσκαρ βρετανίδα Κέιτ Γουίνσλετ δεν μας έχει συνηθίσει σε ταινίες περιπέτειας. Όμως στη νέα ταινία του Ολλανδοισραηλινού Χανί Αμπού-Ασάντ δοκιμάζει τις αντοχές της και τις ικανότητές της και σε αυτό το είδος.

«Τι θα γινόταν αν η επιβίωσή σου εξαρτιόταν από έναν άγνωστο»; Αυτό το ερώτημα τίθεται στο «The Mountain Between Us - Το Βουνό Ανάμεσά μας» με πρωταγωνιστές εκτός από την Κέιτ, τον επίσης βρετανό Ίντρις Έλμπα.

kate and idris 

Δύο άγνωστοι αναγκάζονται να συνεργαστούν μετά την τραγική πτώση του αεροπλάνου στο οποίο επενέβαιναν, προκειμένου να επιβιώσουν μέσα στα ακραία καιρικά, και όχι μόνο, φαινόμενα ενός απομονωμένου, χιονισμένου βουνού. Όταν συνειδητοποιούν ότι κανείς δεν πρόκειται να τους βοηθήσει, ξεκινάνε ένα τρομακτικό ταξίδι εκατοντάδων μιλίων μέσα στην αφιλόξενη και άγρια φύση, πιέζοντας ο ένας τον άλλο να αντέξουν, ενώ σύντομα δημιουργείται μία απρόσμενη έλξη ανάμεσά τους.

Παίζουν ακόμα οι οι Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ και Μπο Μπρίτζες.

Ο 44χρονος Έλμπα υποδύεται έναν χειρούργο και η Γουίνσλετ μία δημοσιογράφο. Ο Μπο Μπρίτζες είναι ο πιλότος της πτήσης τσάρτερ.

Το «The Mountain Between Us - Το Βουνό Ανάμεσά μας» θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ, στις 20 Οκτωβρίου 2017 και θα έρθει στις ελληνικές αίθουσες τον Οκτώβριο σε διανομή από την ODEON.

Δείτε εδώ το τρέιλερ: