Κάννες 2018: Το στήθος της κυρίας Δημάρχου κι άλλες ιστορίες - Free Sunday
Κάννες 2018: Το στήθος της κυρίας Δημάρχου κι άλλες ιστορίες

Κάννες 2018: Το στήθος της κυρίας Δημάρχου κι άλλες ιστορίες

Χαμός έγινε στο Φεστιβάλ των Κανών με το σώμα της πρώην δημοσιογράφου Laura Tenoudji και συζύγου του νυν δήμαρχου Νίκαιας Κριστιάν Ετροζί. Η Laura εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα φλοράλ μάξι φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ.

Όμως τα σχόλια έπεσαν βροχή γιατί το στήθος της ήταν εξαιρετικά πεσμένο. «Το φόρεμα σας κάνει γιαγιά με στήθος», «Θα έπρεπε να φορέσει ένα σουτιέν γιατί εδώ πραγματικά είναι η κατάρρευση!», «Σας λατρεύω αλλά ένα ντεκολτέ που να κρύβει λίγο θα ήταν καλύτερα», ήταν μερικά από τα χιλιάδες μηνύματα.

Η σύζυγος του δημάρχου Νίκαιας φανερά ενοχλημένη δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, έγραψε: «Στοπ στη δικτατορία του αδύνατου σώματος και της αισθητικής χειρουργικής. Απαντώντας σε όσους έκαναν άσχημα σχόλια θέλω να πω ότι δεν σχεδιάζω να χάσω 10 κιλά για να μπαίνω στο νούμερο 32, ούτε να κάνω χειρουργείο για να έχω τέλειο ντεκολτέ», έγραψε με το hashtag #JEMAIMECOMMEJESUIS (Μου αρέσει όπως είμαι).

 

#Cannes2018 montée des marches avec Costa Gavras #honneur

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Tenoudji (@lauratenoudji) στις

Ωστόσο, την παρασταση μονοπώλησαν τα κορίτσια του «355», της κατασκοπικής ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούν η Τζέσικα Τσαστέιν, η Πενέλοπε Κρουζ, η Μαριόν Κοτιγιάρ, η Λουπίτα Νιόνγκ'ο και η Φαν Μπινγκμπινγκ - ένα σχέδιο που έχει αναλάβει προσωπικά η Τσαστέιν, όπως υποστήριξε η ίδια, και το οποίο ξεκίνησε ουσιαστικά όταν από την περσινή της εμπειρία στην κριτική επιτροπή του 70ού Φεστιβάλ Καννών συνειδητοποίησε την έλλειψη και συνεπακόλουθα την ανάγκη για περισσότερες γυναικείες ιστορίες.

 

Esta imagen ya es historia del festival de Cannes; Marion Cotillard, Lupita Nyong'o, Penelope Cruz, Jessica Chastain y Fan Bingbing paseando juntas de la mano. #cannes2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotogramas (@fotogramas_es) στις

Από την άλλη η Κένταλ Τζένερ περπάτησε στο κόκκινο χαλί για μια άλλη φορά συγκεντρώνοντας όλα τα φλας.

 

?Nice Things are happening in the French Riviera. Are you with us? . The beauty on the red carpet is: @kendalljenner . When choosing a special place for special moments, our vacational rentals in Nice are as made for the purpose. ?? . . We are very glad to be able to offer you special services upon request. ??? . ☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ ?Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . ?To watch our rental apartments in YouTube please search for: Rentinnice . ??Like us if you like them. Thank you ❤️ . . #rentinnice #cannes #cannesfilmfestival #cannes2018 #celebrity #tradition #love #sightseeing #festivaldecinema #travel #redcarpet #luxuries #film #travelphotography #forrental #honeymoonadventurers #dresses #dreamholiday #festivaldecannes #coupletrip #couplegoals #couple #luxuryrefined #together #superstar #youandme #dayofffun #loveit #withmylove #happiness ______________________________________________ Find more information at: www.rentinnice.net

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rent in Nice (@rentinnice) στις

Στο διαγωνιστικό τώρα μέρος σε ένα κατάμεστο Palais des Festivals ο Pawel Pawlikowski έκανε τη δική του επανάσταση με μια ιστορία αγάπης που αποδεικνύει πως ο έρωτας είναι και πόλεμος, ενίοτε Ψυχρός. Με τη μεστή, λιτή, ασπρόμαυρη δημιουργία του, ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ο ήδη βραβευμένος με Oscar (Ιda) Πολωνός σκηνοθέτης κατόρθωσε να καθηλώσει και να συγκινήσει το κοινό της πρεμιέρας. Η προβολή της ταινίας έκλεισε με παρατεταμένο χειροκρότημα από το όρθιο κοινό της πρεμιέρας που αποθέωνε τον σκηνοθέτη και τους υπόλοιπους συντελεστές. Στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους η πρόεδρος της Επιτροπής, Cate Blanchett με δημιουργία της Κύπριας σχεδιάστριας Mary Katrantzou, αλλά και η Chloe Sevigny, Lea Seydoux και άλλοι διάσημοι.

 

“Cold War” #redcarpet #cannes2018 #cateblanchett #madamepresident ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rainbowbobo520 (@rainbowbobo520) στις