Survivor: Η αποχώρηση της Ευρυδίκης και η συγγνώμη στον Αγγελόπουλο - Free Sunday
Survivor: Η αποχώρηση της Ευρυδίκης και η συγγνώμη στον Αγγελόπουλο

Survivor: Η αποχώρηση της Ευρυδίκης και η συγγνώμη στον Αγγελόπουλο

  • TV

Η στιγμή που περίμενε το ελληνικό κοινό έφτασε εχτές το βράδυ με την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor και εκεί που ήταν όλοι ικανοποιημένοι που έφευγε η "αχάριστη γυναίκα" όπως την είχε χαρακτηρίσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η αθλητικογράφος πέταξε ένα "πραγματικά συγγνώμη για όλα αυτά τόσο καιρό" αγκαλιάζοντας τον Ντάνο και ανέβηκε πολύ στην εκτίμηση του κοινού. 

Ο αποχαιρετισμός Αγγελόπουλου - Ευρυδίκης ήταν το highlight της χθεσινής τηλεοπτικής βραδιάς, η ζεστή αγκαλιά, η ειλικρινής μεταμέλεια της Ευρυδίκης και η παρότρυνση στον Ντάνο να προσέχει την καλύβα και να κερδίσει το παιχνίδι διαφοροποίησαν το προφίλ της και ενίσχυσαν τη θετική της εικόνα στο κοινό. Η Ευρυδίκη ήταν μέλος της κλίκας Χανταμπάκη από την αρχή του παιχνιδιού, δυνατή παίκτρια αλλά λίγο επιρρεπής στις υποχθόνιες πράξεις της κλίκας να διώξουν τον Αγγελόπουλο. Μάλιστα η ίδια τον είχε προτείνει για αποχώρηση και τον ψήφιζε συστηματικά με αποτέλεσμα να προκαλέσει το θυμό του τηλεοπτικού κοινού που ξεσπούσε την οργή του στα προφίλ της στα κοινωνικά δίκτυα. 

Με την αποχώρηση Χανταμπάκη και Χούτου και τη διάλυση της κλίκας, οι τελευταίοι των Διασήμων (Ντάνος - Χρανιώτης - Μπο - Βαλαβάνη) είχαν έρθει πιο κοντά. Ντάνος και Ευρυδίκη μάλιστα που έμειναν τελευταίοι επαναπροσδιόρισαν τη σχέση τους και από ό,τι φάνηκε η αθλητικογράφος μετάνιωσε για όλα. Για τη συμπεριφορά της απέναντι στον Αγγελόπουλο, για τις ψηφοφορίες εναντίον του, για την προσπάθεια να τον θέσουν στο περιθώριο και η απολογία της συγκίνησε εν μέρει το κοινό του twitter που τη συγχώρεσε για το γεγονός ότι έκανε δύσκολη τη ζωή του αγαπημένου Γιώργου Αγγελόπουλου. 

Η μόνη παίκτρια που αποχώρησε και άφησε μία γεύση πίκρας στο παιχνίδι ήταν η Σόφη Πασχάλη που ενώ αγκάλιασε όλους τους συμπαίκτες της αρνήθηκε να αγκαλιάσει τον Αγγελόπουλο δίνοντας απλά το χέρι της "εσένα θα σε χαιρετίσω έτσι". Προφανώς αυτό ήταν και το μεγαλύτερο λάθος στη σύντομη τηλεοπτική της καριέρα. Εν τω μεταξύ οι τελευταίοι αποχωρήσαντες παίκτες δικαίωσαν πλήρως τον Γιώργο Αγγελόπουλο επισημαίνοντας ακόμα και για τα παπούτσια του που δήθεν αντάλλαξε για να φάει, πως τελικά τα χάρισε στον φτωχό και πολύτεκνο βαρκάρη που τους μετέφερε προκειμένου να τα δώσει στον γιο του. 

 Δείτε το βίντεο της αποχώρησης και τη ζεστή αγκαλιά Αγγελόπουλου - Βαλαβάνη

 

Μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη ο Γιώργος Αγγελόπουλος έμεινε ο μοναδικός "επιζών" από την ομάδα των Διασήμων. Στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε το γνωστό κουίζ με άλλους κανόνες ωστόσο και ο νικητής θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο. Μετά την επόμενη αποχώρηση οδεύουμε προς τον ημιτελικό και τον τελικό οι οποίοι θα προβληθούν 4 και 5 Ιουλίου αντίστοιχα. 4 παίκτες στον ημιτελικό και 2 στον τελικό ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα παρουσία όλων των παικτών του Survivor.